2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیربغل و دستم رو لیزر کردم، زیر بغل هیچ وقت در نمیاد ولی دستام خیلی کم و پراکنده که اپیلیدی میکنم، پاها رو با ژیلت مچ تری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

والا من دوجلسه رفتم لیزر سوختم بعدا اپراتورش بهم گفت لخاطر اینک موهات نازکه سوختی😕

سه ساله با موم بدنمو تمیز میکنم خیلیم راضیم 

جدیدا بعد از اپیلاسیون نوره میزنم هم بدنم روشن تر میشه هم نرم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

لیزر کردم 

نتیجه عالی گرفتم ازش 

قبل لیزر کرم موبر استفاده میکردم 

کرم موبر مخصوص صورت میخریدم ولی موهای بدنمو باهاش تمیز میکردم چون پوستم خیلی حساسه و اونایی که واسه صورته ملایم تره . 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بهترینش همون اپی لیدی هست من همه وسیله ای امتحان کردم هر کدوم یه درد و اذیت و کثیف کاری داره 

الان وکس هر بار حدود ۵۰ باهام هزینه وکس درمیاد ولی اپی لیدی یه بار که هزینه دستگاه بدی دیگه همیشه رایگانه 

دستگاه بند انداز هم دارم ولی هم کنده هم مدام نخ پاره می کنه و رو اعصابه 

موم هم درد داره و کلی وقت باید بزاری داغ بشه و زیاد داغ نشه که پوست بسوزونه و کلی کاغذ و پارچه دم دستت باشه و پات بری تو حموم بشوری و رو فرش نریزه و بچه دست نزنه و ... 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

والا من دوجلسه رفتم لیزر سوختم بعدا اپراتورش بهم گفت لخاطر اینک موهات نازکه سوختی😕سه ساله با موم بد ...

راسته ک میگن نوره مو رو نازک میکنه؟ ظ

شما نوره رو چجوری استفاده میکنی؟