2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از خیلی از دخترا خوشگلتره

من یه مدت برای پوستم می رفتم مزوتراپی.  (انواع ویتامین ها رو زیر پوست تزریق می کنند) به حدی پوستم شفاف و تمیز و جاندار شده بود که مدام جلو آینه بودم و از زیبایی خودم کیف می کردم صورتم توپر شده بود و می درخشید 

دیگه پولش نداشتم که نرفتم ولی تصور کن این خواننده ها دیگه همه اش از این روش ها استفاده می کنند 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عزیزم الان هنوز تاثیرش برات هست ؟؟ راضی؟؟ چند جلسه رفتی و چقدر هزینه کردی؟

تا اون مدتی که می ری خیلی خوب هست ولی بعد مثلا یک سال مقدار زیادی از تاثیرش می ره ولی مثلا حدود ۱۰ درصدش می مونه که به نظر من بازم خوبه یعنی اگه پول دستم بیاد حتما می رم دوباره انجام می دم!  من فکر کنم حدود ۴ جلسه رفتم 

البته یه جلسه برام روشن کنند و ضد لک زده سه جلسه بعدی خودم خواستم که برام جوان کننده بزنه  تاثیر سفید کننده و روشن کننده خیلی بیشتر به چشم میاد 

ممنون عزیزم که جواب دادی 😘

اگه برای عید می خواهی از الان باید بری تا حداقل به عید که می رسی چهار جلسه ای رفته باشی و صورتت تو اون اوج زیبایی اش باشه یه جورایی طبیعی آدم خوشگل می کنه مثل ژل نیست که انگار صورت دستکاری کرده باشی و بعد این طرف و اون طرفش قرینه نباشه