2777
2789
الان اینه ب نظرت کوچیکه البته من لبام باریک بود خودم

این که خیلی خوبه ولی اگه تا اخر ماه تجزیه شد هول نکن عادیه دوباره ترمیم بری دیگه میمونه برات همین. چقدم خوشگل شده مبارکه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که خیلی خوبه ولی اگه تا اخر ماه تجزیه شد هول نکن عادیه دوباره ترمیم بری دیگه میمونه برات همین. چ ...

مرسیی عزیزم ب نظرت برم ترمیم نیم سی سی بزنم برام میمونه یا باید ۱بزنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
مرسیی عزیزم ب نظرت برم ترمیم نیم سی سی بزنم برام میمونه یا باید ۱بزنم

الان نزنی ها اصلا باید وایسی باز یکمش بره بعدش دکترت خودش بهت میگه چقد خوبه یا نیم سی سی هر لب 25 صدم یا 1 سی سی هر لب نیم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

الان نزنی ها اصلا باید وایسی باز یکمش بره بعدش دکترت خودش بهت میگه چقد خوبه یا نیم سی سی هر لب 25 صد ...

عههه پس یعنی بزارم همو ۱ماه بشه 

دکتر بهم گف ۱۴روز بعد بهترین زمانه تزمیمه 😑

عع حالا هر طور خودش صلاح میدونه ولی من که زدم اول سه روز بعد رفتم نا قرینگی هامو درست کرد بعد سه ماه بعد بود

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊
عع حالا هر طور خودش صلاح میدونه ولی من که زدم اول سه روز بعد رفتم نا قرینگی هامو درست کرد بعد سه ماه ...

ازتت چقد گرفت من ۳دادممم 

عههه پس یعنی بزارم همو ۱ماه بشه

اره بابا الان حساس شدی میخوای سریع بزنی بره ولی صبر کن

من پارسال سی‌سی ای ۲ و نیم دادم الان همون برند ۳ و نیم میگیره

ی سوال عشقم من حدودا ۱۰روز پیش ژل زدم بعد ترسیدم برم صورتم بند بندازم میترسم جا به جا شه کی میتونم برم