2777
2789

سلام دوستان یه بحثی بین من و همسرم ۷ ماه پیش پیش اومد که شوهرم به من زد پدر و داداشم به شوهرم زدن که به گوش خانواده شوهرم رسید وبماند چقدر اذیتم کردن همچی به کنار عمو شوهرم کاسه داغ تراز آشه هی تو حرفاش ماکاری به تو نداریم تو میخوایی برو اینا به هردری زدن بازنش که بااین دعوا ما طلاق بگیریم از اولم مخالف ازدواج ما بودن دوماه مارو ازهم جدا کردن زن عموش به شدت اویزون پسر جوون های خانوادس ازاونجاکه مادر شوهرمم گفته بود عمو شوهرت مچ زنش گرفته بایه پسر من حساس شدم این زنو قبل ازاین دعواها ازهمجا پاک کردم تو گوشی شوهرم اخه چتش باشوهرمم دیده بودم اسم کمر دردو این حرفا میاره یا هر پرفایل جدید میزاشت به شوهرم پیام میداد منم حساس شدم الانم با پیج شوهرش فالومون کرده بود چند ماه پیش وبرام استوری گذاشته که بهمون احترام نزاشتین ماهم ادم حسابتون نمیکنیم و عمو شوهرمم بلکم کرد😒 جدیدانم داره دختر داداشش تو عقد طلاق میگیره زن عمو شوهرم دنبال این بودن ماهم طلاق بگیریم شوهرم اون دخترو بگیره همینکه اشتی کردیم از ناراحتی دارن میمیرن

وبگم تو این دوماه که جدا شدیم فرصت خوبی برا زن عموش شد کلی چت پیام کلی زنگ به شوهرم میزده بازم ازهمجا بلکش کردم