2777
2789

حتی یه عمل تو صورتم ندارمم هیچی 

اولا پولش رو ندارم دوما جرات شو میترسم مثل این اجنه ها بشم 

ولی هرکی رو میبینم عمل و ترزیق رو داره ایما رو نداشته باشه کاشت مژه رو داره رنگ مو داره حالا من یبار تو زندگی کاشت زدم شبیه طاووس شده بودم زشتتتتت

عکسمو میزارم  بگین خدایی نیاز به چخ عملی دارم دوس دارم یه عملی بکنم دوستم طلاهاش فروخت بینی شو عمل کرد  حقیقتا بد شد شانسم نداریم از این لحاظا😐

پ.ن:جالبه بدونید امتحان دارم و این فکرا افتاده تو سرم در حالت عادی اصن به ایم چیرا فکر نمیکنم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه که نباید عمل کنن تو خودت زیبایی و هیچ نیازی نیست که چیزی تغییر بدی پس دیگه بهش فکر نکن🥹

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

نه بابا نکن 

ببین بذار یه چیزی بگم عمل های زیبایی ته ندارن 

من خودم بینی عمل کردم ماه بعد هم میرم برای بوکال فت و ساکشن غبغب و بلفاروپلاستی 

البته من همه چیزو طبیعی میخوام شبیه اجنه نه 

بعدشم میخوام اقدام کنم برای پروتز سینه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه بابا نکن ببین بذار یه چیزی بگم عمل های زیبایی ته ندارن من خودم بینی عمل کردم ماه بعد هم میرم برای ...

خب دیگ منم دلم میخاد همینا رو خیلی 

چون همه دارن دیگ 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یه زمانی بیاد که همه دلشون میخواد معمولی باشن. 

اینکه تو کوچه و خیابون انگار خانوما شب حجلشون هست یا مثل عروسکای یه خط تولید هستن اصلا جذاب نیست، حال بهم زنه.

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻