2777
2789
عنوان

کم کردن درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

پمپ درر فقط منو گیج کرد یعنی درد داشتم اما گیبیج بچم تو آن آی سی یو بود جون نداشتم برم ببینمش در حال که اتاق کناری من بود اصلا تجربه خوبی از پمپ درد ندارم.در حالی که خواهرم گرفت و خیلی راضی بود !

دیگه وسطاش گفتم بیاید اینو دربیارید لااقل درد بکشم آنقدر منگ و خمار نباشم درش آوردن دیگه چشمام باز شد بعدم شیاف مرتب زدن 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه بعد سزارین باز قراره درد بکشیم؟ میگن بچه دنیا بیاد تموم میشه ک

وا 😐 سزارین یه عمل تهاجمیه هفت لایه شکم برش میخوره چطور فکر کردی ممکنه بعدش دردی نباشه ؟ حتی طبیعی هم زایمان کنی بعد زایمان درد جمع شدن رحم رو داری ، سزارین که دیگه هفت لایه برش هم میخوری 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

وا 😐 سزارین یه عمل تهاجمیه هفت لایه شکم برش میخوره چطور فکر کردی ممکنه بعدش دردی نباشه ؟ حتی طبیعی ...

وای من اونقدر دوران بارداری دارم دردمیکشم کم خونیم هم شدید منتظر بودم فقط سزارین کنم راحت بشم

مگه بعد سزارین باز قراره درد بکشیم؟ میگن بچه دنیا بیاد تموم میشه ک

درد بخیه هست دیگه گلم ۷ لایه شکم رو میبرنااا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

وای من اونقدر دوران بارداری دارم دردمیکشم کم خونیم هم شدید منتظر بودم فقط سزارین کنم راحت بشم

در مورد زایمان فیزیولوژیک آموزش ببین عین گل زایمان کنی با کمترین درد و عوارض ممکن

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁