2777
2789
عنوان

کم کردن درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
اینو من که کم خونی ندارم میخورم حتماا بهش بگو با این کم خونی میتونید سزارین کنید؟

نمیدونم بهش گفتم کم خونیم شدیده همینو داد مولتی ویتامین اکتی ناتال

همش زیرچشام سیاه میشه و فشارم ۹روی۵  توخونه فشارسنج دارم از اون میگیرم طول سرویکسم هفته۲۷شد ۲۱ استراحت مطلقم میترسم اصلا تادرمانگاه برم سرم بزن همش آب پرتقال و جیگر میخورم چندساعت خوبم دوباره بیحالی میگیره منو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم بهش گفتم کم خونیم شدیده همینو داد مولتی ویتامین اکتی ناتالهمش زیرچشام سیاه میشه و فشارم ۹روی ...

میگن اسفناج هم خیلی خوبه برای کم خونی اونم بخور.شما از دکترت پرسیدی برا عمل پمپ درد میزارن یا نه؟

میگن اسفناج هم خیلی خوبه برای کم خونی اونم بخور.شما از دکترت پرسیدی برا عمل پمپ درد میزارن یا نه؟

دکتر خودم کلا سزارین قبول نمیکنه یعنی شهرخودمون قبول نمیکنه هرجا رفتم گفتن برو گنبد مجبورم ماه آخر پروندمو ببرم اونجا یه دکتر پیداکنم 

آستانه تحملم خیلی پایینه کم خونی هم دارم یاد زایمان میفتم استرس میگیرم 

دکتر خودم کلا سزارین قبول نمیکنه یعنی شهرخودمون قبول نمیکنه هرجا رفتم گفتن برو گنبد مجبورم ماه آخر پ ...

منم اینقد تو این تایپیک ها خوندم که درد داره از استرس نابود شدم کاش یکی باشه  که تجربه داشته باشه بگه بجز پمپ درد چه راهی هست که دردشو کم کنه حس میکنم شیاف اونقد زیاد تاثیر نداره

منم اینقد تو این تایپیک ها خوندم که درد داره از استرس نابود شدم کاش یکی باشه که تجربه داشته باشه بگ ...

چرا طبیعی نمیارین ؟ اگه ماما خصوصی بگیرین قبلش ورزش بده بعد زایمان میگن طبیعی درد نداره 

چرا طبیعی نمیارین ؟ اگه ماما خصوصی بگیرین قبلش ورزش بده بعد زایمان میگن طبیعی درد نداره

از همون درد حین زایمان میترسم و اینکه نتو نم ادامه بدم و بچه اتفاقب براش بیافته .شما چرا طبیعی نمیارید.؟

از همون درد حین زایمان میترسم و اینکه نتو نم ادامه بدم و بچه اتفاقب براش بیافته .شما چرا طبیعی نمیار ...

من میترسم نتونم زور بدم کم بیارم  چون آستانه تحملم پایینه  درد پریودی اونموقع داشتم نمیتونستم تحمل کنم میرفتم درمانگاه اینو بعید میدونم بتونم هم اینکه استراحت مطلقم اصلا پیاده روی ورزش ندارم که لگنم یکم آماده بشه