2777
2789
عنوان

صب سر صبحانه زود سیر شدم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 64 پست
ای بابا حداقل به بچها رحم میکرد روز تعطیل اینطوری زهرمارشون نمیکرد

اینم لنگه باباش خودشو دوست داره خودشیفته ست فقط سپردمش به خدا تا جوابشو بده 

من دیگه ازش دل کندن فقط به فکر سلامتی از دست رفته و بچه هامم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کنیم بخاطر زندگیمون مجبوریم حالا همسر من اگه پول داشته باشه هرچی بخوام کم نمیزاره ولی وقتی اعصا ...

کدوم زندگی؟ به این میگید زندگی ؟ این تحمل کردنه، این هدر رفتن عمره مگه چقدر میخوایم زنده بمونیم؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اینم لنگه باباش خودشو دوست داره خودشیفته ست فقط سپردمش به خدا تا جوابشو بده من دیگه ازش دل کندن فقط ...

عزیزم 🥲

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
شاید حس کرده بی محلی یا قهر میکنی ،من نمیدونم ولی بگو مگو و مسئله ای نداشتین از هم برنجین

پول دستش اومده از دیروز اینطوری میکنه یه وقت خواسته نداشته باشم

البته کلا بداخلاقه ها

ولی من کلا رژیمم ده روزن هست سیرسیاه میخورم اشتهام کمترم شده

ملی_گرا# 😍💕

😍🌱💙

چه رو میدی بهش ورداشته شکونده همه چیو بعد میگی ببخشید حق با توعه

چیزیو نشکوند خودش خیلی حساسه پرت کرد 

به خاطر قندم و بچه هام دیگه حوصله جنگ ندارم فقط میخوام سلامتیمو به دست بیارم بالاسر بچه هام باشم

برنج، روغن، حبوبات، پنیر و شیر و ماست و ماکارونی و رب گوجه و تخم مرغ و دستمال کاغذی و دستمال توالت و شامپو و خمیر دندان و ...... کلی وسیله دیگه مدتهاست تموم کردیم هی امروز و فردا می‌کنه الان بالا ده روزه.

امروز میگم بریم خرید تازه میگه پول ندارم ماشینو فروخته 

وقتی اعتراض می کنم حق به جانبه میگه همه چی تو خونه هست مگه الان گوشت نیست خوب یه چیزی درست کن 

مردها همشون بی منطق ان حرص نخور

احیانا مشکل از دیشب و تخت خوابتون نبود؟

مشکل تخت خواب نداریم معمولی هستیم کلا اخلاقش خوب نیست 

الانم پول دستش اومده تیریپ برداشته یه وقت خواسته ای نداشته باشم دلم داره میترکه دیشب موتور زد بهم عین یه تیکه سنگ گرفت خوابید تا صبح 

یعنی تو ی حالت نرمال که زن و مرد باهم خوبن ،کم غذا خوردن خانوم موجب این میشه آقا بزنه سفره رو هوا بده ،نه عزیزم فوقش سوال میکنه چه زود کشیدی کنار 

نمیخوای بگی نگو ولی شرایطتتون با داشتن رنجش از هم بیشتر میخونه تا حالت نرمال