باسلام واحترام ضمن عرض ادب وخسته نباشیدیلدای شماوخانواده های همه شماسروران گرامی مبارک به امیدبهترینهابرای تک به تک شماخوبان خدالعنت کنه آقای دهقان ودیگراشخاصی راکه ازهرترفندی استفاده میکنندکه مردم بی نواراازاونی که بدبخت ترکردن بدبخت ترکنند مطمئنم خیلی هابراشون سوال پیش اومده که این کارگروه بازگشایی گلباران که معلوم نیست ازکجاپیداش شده به گفته خودشون پیگیرمطالبات سهامداران هستندولی باتوجه به این که پشت درهای بسته وغیرحضوری وبدون معرفی صرفادنبال تلاش برمدرک گرفتن مردم مبنی برتاییدواگذاری سهام گلباران بجای پولشون هستند ابهاماتی رابرای مردم فهیم وبزرگواربوجودآورده وظیفه خودم دونستم این تاپیک راقراربدم تااشخاصی که درگروه های گلباران نیستندویامتوجه این عرایض نمایندگان نیستندیادرشهرهای دیگه ساکن هستندوازاین موضوعات بی اطلاع هستندازنحوه عملکردوادعاهایشون اطلاع کافی پیداکنندازطرفی بعضی ازگفته هایشان برای مابشخصه خودم که اطلاعات حقوقی ندارم بنظرقانع کننده میادولی ازطرفی دلیل های نمایندگان مخالف هم آدم رابه شک میندازه وبنظرمنطقی میادبرای همین طبق نظراکثریت که منفی هست به این درخواست نظرمنم ب ناچارمنفی هست ولی دوست داشتم تبادل نظری بذارم تادوستانی که موافق هستندتوضیحاتشون رااینجاارائه بدن یاموافقان این طرح مخالفان رامتقاعدکنندیامخالفان این طرح موافقان رامتقاعدکنندمن که تاالان ازهرشخصی پرسیدم گفتندکه سهام گلباران ارزش واگذاری نداره وصرفااین حیله برای تبرئه دهقان است ولی ازطرفی هم واقعانمیخوام ارزش سرمایم ازاینی که هست کمتربشه دلارشده85هزارتومان واقعاحالم بهم میخوره ازاینی که توایران زندگی میکنم وهیچکاری برای خلاصی این وضعیت پیدانمیکنیم دلم ب دردمیادوقتی میبینم کلی آدم سراین پرونده گلباران جونشون راازدست دادندوچه خانواده هاازهم پاشیده شده متاسفانه آقای دهقان حاضرنیست بین مردم درحضورمسئولین محترم برای سهامداران ارزش قائل باشه وراه حل ونقدینگی ایجادکنه تامشکلات مردم کمتربشندهمین که حاضرنیست صحبت علنی کنه بامردم به این معنی هست که تمام وعده وعیدهادروغ وتوخالی هستندمتاسفانه قانون مابه همچین اشخاصی اجازه قانونی میده بااین ترفندهازندگی مردم رابه تباهی بکشندودرآخرباصراحت کامل به مردم بگن خودتون اعتمادکردیدوسرمایه زندگیتون رادست این موسسه هادادیددرصورتی که زمان تاسیس این موسسه هاتمام مسئولین بالارتبه صلاحیت وافتتاح این موسسات رابه عهده دارندوتمامااز ریز وبم عملکرداین مجموعه هاوهلدینگهااطلاع کافی دارندقانون ماازاساس مشکل داره وگرنه اجازه تاسیس همچین مراکزی داده نمیشدکه بخوادفرصت اخذسرمایه پذیری راتحت عنوان سپرده ازمردم بیچاره داشته باشه که بعدازچندسال فعالیت دچارمشکلی به این عظیمی بشه وهیچ مغزمتفکری توان حل کردنش رانداشته باشه این وسط متاسفانه اشخاصی هستنددرهرجایگاه شغلی که دراین رابطه کارشکنی میکنندوزحمات دیگردوستان رابه بادمیدندواقعااگرمن جایگاه شغلی بالایی داشتم درامرقضاوت به حرف دل مردم باجان دل گوش میدادم وتمام تلاشم رابرای حل این مشکل میکردم وسرمایه مردم راتمام کمال بانرخ تورم بازپس میدادم وهمه اموال این اشخاص رابه حراج میزدم اشخاصی راهم که برای فرارازبازپس دادن سرمایه های مردم ملک بنامشان زده بازداشت واعتراف میگرفتم جریمه خیلی خیلی خیلی سنگینی هم بعدازبازپس گیری سرمایه مردم برای این اشخاص صادرمیکردم که توان پرداختش رانداشته باشندوهیچکس جرات همچین بی عدالتی درسطح کشوربه خودش اجازه نده که داشته باشه وحتی به ذهنش خطورکنه درهرصورت به امیدفرداوفردایی بهتربرای ایران وایرانی راازصمیم قلبم آرزومندم چراکه درشان ومنزلت هیچ انسانی نیست که اینگونه باهاش برخوردبشه روزوروزگارتان خوش بادخوبی هاپیش روتون بهترینهانصیبتون
دوستداروارادتمندهمه شماعزیزان وهمشهری هاوسروران گرامی هستم🌹🫶💘🙏💐👑🤲