2777
2789
عنوان

فرزند سوم

394 بازدید | 50 پست

سلام 

دوستان من یه پسر ۱۲ساله و یه دختر ۸ساله دارم 

چند وقت پیش متوجه شدم که تنبلی تخمدان و کیست دارم  ولی اصلا پیگیرش نشدم برای درمان دکتر نرفتم 

هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم که باردار بشم،، اما در کمال تعجب دیروز متوجه شدم باردارم 😭😭😭 رفتم سونو گفت سن بارداری ۶هفته و ۴روز

نمیدونم چکار کنم من اصلا بچه سوم نمی‌خواستم  از یه طرف به سقط فکر می کنم از طرف دیگه از گناهش میترسم

،😭

از طرف دیگه تحمل کنایه و حرف دیگران و ندارم که بچه میخواستی چکار. یا چرا مراقب نبودی 

نمیدونم چکار کنم 😔😔

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.

من با میل خودم سه تا آوردم خیلی هم راضیم 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

مبارکه قدمش خیر باشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

اگه سنت کمه و پول داری کاری به حرف مردم نداشته باش زندگی خودته حتی ب خواهرتم ربط نداره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

ای جونم مبارکه

نزن این حرفا رو دل کنجد می‌شنوه

نگاه خدا بوده 

نگهش دار ببین تقدیر بوده 

بعد کلی سال نوزاد جدید ووی ذوووق 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
من با میل خودم سه تا آوردم خیلی هم راضیم

خدا حفظشون کنه من از حرف دیگران میترسم مطمئنم اطرافیانم واکنش نشون میدم همش می‌خوام بهم یه چیزی بگن که حالم بد بشه

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.

جاری من چهار تا بچه داره 

همکار شوهرم هم چهار تا بچه داره

همکلاسی دخترم چهار تا بچه هستن

دوست مدرسه ام هم چهار تا بچه داره

ببین من همه این مادران رو دیدم اونقدر شاد و بانشاط هستن که خدا می‌دونه همشون هم زندگی شون بعد از بچه ها پر از برکت شده و وضع مالی خوب دارن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اولا به مردم مربوط نیست 

دوما سرعت تصمیم سقط نگیر ولی اگر شرایطشو نداری ریسک نکن که سقط نکنی!!

سوما اگر نگهش داشتی به امید خدا ، قدمش مبارک باشه برای زمین 💚

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

مبارکه

به نظرم چون بچه داری اینم مثل اونا بپذیر 

تصمیم خودش که نبوده شما سهل انگاری کردی 

منطقی نگاه کنی مادری دو تا بچه با سه تا چندان فرق نداره

و سقط هم ریسک جسمی روانی بسیار زیادی داره حتی اگه مسئله اعتقاد رو بذاری کنار

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اگه سنت کمه و پول داری کاری به حرف مردم نداشته باش زندگی خودته حتی ب خواهرتم ربط نداره

۲۹سالمه. خدارو شکر وضع مالیمونم بد نیست راضی ام 

۲۹سالمه. خدارو شکر وضع مالیمونم بد نیست راضی ام

خب پس..مبارکه دیگه..چقدر زود ازدواج کرده بودی اسی دوسال فقط از من بزرگ تری

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است