2777
2789
عنوان

یه سوال دورنگراها جواب بدین که درک میکنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 46 پست
اخه زیاد حرف نزنم فکر نکنن خودمو میگیرم بالای سه نفر تو یه جا دست و پام گم میکنم

اتفاقا نرفتنت بدتره 

الان نری، ۱۰ سال دیگم نری، از کجا میخوای تجربه کنی ادمای غریبه رو؟ 

اینده رو ببین، در اینده مادرسوهر و مادرزن بی زبون و کسل کننده میشی که راوبط اجتماعیت ضعیفه 

نرفتنت خییلی اشتباهه

اتفاقا برو، سوالای خوب بکن از خانوماشون، شمرده حرف بزن، کمی کمک کن به میزبان ، با همسرت رفتار معقولانه داشته باش

برای رشد خودت ، خودت قدمی بردار

ربطی به درونگرا بودن نداره چون منم درونگرام اینجور جاها رو میرم ولی خیلی سخت با کسی ارتباط میگیرم مگ ...

جمع تعداد زیاد میرید استرس نمیگیرین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمع تعداد زیاد میرید استرس نمیگیرین؟

نه اصلا ولی معمولا شنونده هستم 

توی جمعم گوشه گیر نیستم با اعتماد به نفس میشینم ولی کم با کسی گرم میگیرم دست خودم نیست با کمتر کسی راحتم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
چه خوب واقعا کاش منم بتونم

برو میتونی سخت نگیر 

من یکی از دلایل اعتمادبه نفسم همسرمه تا قبل ازدواج خیلی کم رو بودم اون کمکم کرد بهم اعتماد به نفس داد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد