2777
2789
عنوان

ممکنه یه نفر الکی قلب تو بیوش گذاشته باش

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست
منم الان دوسال میگذره ولی برام عادی نشده🥲💔

خیلی درد و حس بدیه کاش خدا یه جوری معجزه کنه یاصبربده🥺😭

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی🥲کاش میشد الان دوساله منتظر معجزه ام ولی هیچ که هیچ

بیا درحق همدیگه دعاکنیم شاید فرجی شد🫠🫂

انشالله خدا یه دل شادو اروم بهت بده ،یکی بیاد توزندگیت ک لیاقتتو داشته باشه خوشبخت بشی❤️

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بیا درحق همدیگه دعاکنیم شاید فرجی شد🫠🫂انشالله خدا یه دل شادو اروم بهت بده ،یکی بیاد توزندگیت ک لیا ...

عزیزم 🥲مرسی ازت ❤

انشالله حال دل تو هم روز به روز بهتر بشه و یکی بیاد تو زندگیت که دیگه فقط باهم شادی رو تجربه کنید و دلت غم نبینه❤

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود...💔 ‌ ‌

عزیزم 🥲مرسی ازت ❤انشالله حال دل تو هم روز به روز بهتر بشه و یکی بیاد تو زندگیت که دیگه فقط باهم شاد ...

فداتم🫶🏻❤️

منم الان دوسال میگذره ولی برام عادی نشده🥲💔

عزیزم💔 من هم مثل تو ۲ سال

فکرمیکردم من مشکل دارم که دوساله عادی نیست واسم که رغته

که بیوش هم دیدم و هنوز واسم عجیبه 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
عزیزم💔 من هم مثل تو ۲ سالفکرمیکردم من مشکل دارم که دوساله عادی نیست واسم که رغتهکه بیوش هم دیدم و ه ...

خیلی حس بدیه خیلی🥲💔

من هروقت میخوابم همش خوابشو میبینم 

گاهی اوقات خواب میبینم ازدواج کرده باورت نمیشه حتی تو خواب هم گریه میکنم 

البته میدونم کسی تو زندگیش هست و منو بلاک کرده از همه جا🥲💔

ایشالله حال دلت زودتر خوب شه🥲💔

‌ قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود...💔 ‌ ‌

خیلی حس بدیه خیلی🥲💔من هروقت میخوابم همش خوابشو میبینم گاهی اوقات خواب میبینم ازدواج کرده باورت نمی ...

امیدوارم تو ام خوب بشی .

راستش من دوستش ندارم اونقدر.. حتی اگ الانم برگرده نمیخوامش...

فقط از این لج ام میاد ک حقش تنهایی بود نه که نامزد کنه . چون خیلی در حق ام بد کرد

گاهی واسش ارزو خوشبختی میکنم  اصلا حس های عجیبی تجربه میکنم که تناقص باهم دارن و از اینکه هنوز بعد از ۲ سال درموردش صحبت میکنم خجالت زده میشم  ... من همین یک ماه پیش هم یه لحظه اتفاقی دیدمش...

از کنارش‌ رد شدم اون من رو ندید 

ولی‌ من تمام بدن ام شل شد میدونم از دوست داشتن نیست فقط دلتنگی برای خاطراتم و اونی که بودم بود....

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨