2777
2789
عنوان

بچون لرستان یه خواستگار لر اومده بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 31 پست
ببین ی مشکلی دارن اینه تو جمع با هم زبون خودشون اوکی میشن و با زبون خودشون حرف میزننجز این آدمای خو ...

وای جالبه برای من عمه شوهرم اومده بود خونه پدر شوهرم بعد با هم لری صحبت می کردند من خیلی خوشم اومد خیلی خوبه هنوز نتونستم برم سمت شهرشون ولی سال دیگه حتما میریم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لرستان نیستم ولی لرم بشدت عروس دوستیم مثل دختر خودمون میمونه رو حجاب کاری ندارن ولی کسی بخواد مزاحمت ...

قد بلند و تپل🤭

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
من لر نیستم ولی با یه لر ازدواج کردم مشکلی نبود

خیلی ب ندرت این اتفاق بیوفته. 

لرا ادمای خوبین ولی برا خودشون.

خونگرم. دست دلباز.

حتی یک مشاور هم همچین توصیه ای نمیکنه . کفویت مهمه.

من تو مراکز مشاوره بودم و اطلال کامل دارم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

قد بلند و تپل🤭

اررههه😍😅

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

وای جالبه برای من عمه شوهرم اومده بود خونه پدر شوهرم بعد با هم لری صحبت می کردند من خیلی خوشم اومد خ ...

ن خب ی جوریه حالت بی احترامی هست 

ولی اونا عادتشونه از قصدم نیست

ما خودمون لریم ولی اینجور رفتار نمی‌کنیم تو جمع 

گیسو کمند تیه کال~

خیلی ب ندرت این اتفاق بیوفته. لرا ادمای خوبین ولی برا خودشون.خونگرم. دست دلباز.حتی یک مشاور هم همچین ...

نمی دونم شاید البته همسر من مثل خودم ساکن تهران هستند اگر برای اونجا بودند شاید منم ازدواج نمی کردم خودم اصلیتم برای یکی از روستاهای اطراف نطنز هست ولی تهران به دنیا اومدم و تابستان ها میریم اونجا شوهرم خیلی دوست داره بیاد ولی خب سر کارش سخت مرخصی میدن 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

من خودم اصفهانی هستم با لرها قبلا تو فامیل وصلت کردیم اصلا خوب در نیومده لرها بدرد خودشون میخورن 

یه دختر لر گرفتیم متولد ۱۳۶۶ عروس زنداییم شد اصلا علاقه به حموم کردن نداشت ۲۰ روز یه بار میرفت حموم زنداییم گفت تمام اتاق بو برمیداره ولی این نمیره حموم 

عموم هم یه داماد لر گرفت تا اعصابش خورد میشد وسیله های خونه رو میشکست و کتک کاری میکرد و عربده میکشید 

میدونم همه آدم ها مثل هم نیستن ولی در کل لرها باید با خودشون وصلت کنن 

امان از روزی که گدا معتبر شود