2777
2789

یه مدته به کل بدنم نوره میزنم بعدش حنا میزارم از صورتم تا کف پام پوستم روشن تر لطیف تر شفاف تر اصلا خیلی خیلی خوب شده به شدت توصیه میکنمممممم 

کف پام حنا میزارم شب تا صب برای سم زدای عالیه عاااالی 

اصن خدا توی حنا معجزه قرار داده آفریده برای زنا بس که خوبههههه اینو باید تجربه کنی تا بفهمی 

آب هم زیاد بخورید ۸ تا ۱۰ لیوان البته آب سرد نه فقط آب گرم ..... من خودم آب داغ میخورم مثل چای داغ باشه به شدت واسه پوست خوبه نرم نرم میشی بدنت پاکسازی میشه درمان کبد هست طبع گرم میکنه برای دستگاه گوارش یبوست عالیه اما برعکسش آب سرد نفع که نداره هیچ تازه مریضی میاره هم ...... آب یخچالی نخوریددددد خواهش میکنمممم میزنه معده کبد رحم همه جا رو خراب میکنه 

خلاصه به خودتون برسید خانوما 

مولتی ویتامین هم بخورید 

بدم میاد رنگ داره حنا

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حنا بی رنگ؟؟

میگن زیر بغل بزنی کمتر بو میدی. امتحان کردی؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
حنا بی رنگ؟؟میگن زیر بغل بزنی کمتر بو میدی. امتحان کردی؟

من شنیدم حنا بی رنگ تمام خواصشم از دست میده

درسته ؟

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

برای داشت پوست خوب باید به خودت برسی باید به همه چی حساسیت نشون بدی از خوابیدنت گرفته تا چیزای که میخوری  تحرکی که داری بدنی که آلوده باشه توی پوست خودشو نشون میده پوست کدر میشه آمل وقتی خون تمیز باشه روز به روز خوشکل تر میشی به چیزای که میخوری اهمیت بده فست فود هله هوله نخور 

اسی جان من بند ميندازم صورتم ، بعد دو روز پرررر جوش میشه

الکل میزنم هرکار میکنم ک جوش نزنم بعدش نمیشه🥲

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

از کجا بخریم نوره رو؟قیمتش چقده؟مثل واجبیه؟

نوره از عطاری باید بخری باید اصل باشه تا خاصیت درمانی داشته باشه نوره اصل زرنیخ دار رنگش نخودی هست وقتی با آب داغ قاطی میشه رنگش سبز میشه و بوی تندی داره

اسی جان من بند ميندازم صورتم ، بعد دو روز پرررر جوش میشهالکل میزنم هرکار میکنم ک جوش نزنم بعدش نمیشه ...

منمممممم دیگه بند نمی‌نمیندازم هفته ای یک بار نوره میزارم 

من شنیدم حنا بی رنگ تمام خواصشم از دست میدهدرسته ؟

نمیدونم عزیزم

استفاده نکردم نه رنگ دارشو نه بی رنگشو

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔