2777
2789

با ساده و بدبخت بودنشون واقعا دارم غصه میخورم تاوان سادگی و بی زبونیشون رو پس میدم یه خواهرشوهر دارم گندی که نزده نیست خیلی داغونه ولی هیجکس جرعت نمیکنه چیزی بگه چه تو روش چه پشت سرش چون یه مادر عقرب داره که پشتش هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت می کنم دقیقا مثل خودت هستم کاش ادم های ساده که رسم زندگی بلد نیستن خدا بهشون بچه،نمی داد پدر ومادر،من خوب و مهربونن ولی انقدر ساده بودن و رسم زندگی کردن رو بلد نبودن که باعث بد بختی خودشون وما شدن 🥺

جالبه تو فامیل فقط پدر ومادر من سادن ، بابام ۵ تا داداش داره همه اجتماعی و گرگ ،مامانم همین طور اون وقت این دو تا ساده باید نصیب هم می شدن که بشن پدر ومادر من ،از دستشون قلبم درد گرفته به خدا که تو جمع فامیل هم می شینیم اینا انقدر ساده هستن که اندازه نداره 

جالبه تو فامیل فقط پدر ومادر من سادن ، بابام ۵ تا داداش داره همه اجتماعی و گرگ ،مامانم همین طور اون ...

دخترا پسراشون هیچی نیستن اینقد بزرگ و با ارزششون میکنن بعد ما که مثل بچه ادم بزرگ شدیم پامونو کج نذاشتیم همیشه داریم حرف میشنویم و زیر سوال میریم 

جالبه تو فامیل فقط پدر ومادر من سادن ، بابام ۵ تا داداش داره همه اجتماعی و گرگ ،مامانم همین طور اون ...

یه خاله دارم پسرش ولش کرده رفته بعد همیشه میاد به مادرم میگه دخترت اصلن تورو نمیخواد محل نمیده مادرم فقط سکوت میکنه هیچی بهش نمیگه