2777
2789

من یه کلاس ثبت‌نام کردم اول مهر که معلمش مرد بود

یه مرد جوون ۲۶ ساله

خیلی آدم محترمی بود یعنی اصلا بهش نمیخورد بخواد به شاگردش نزدیک بشه

چند جلسه گذشت دیدم خیلی داره صمیمی حرف میزنه و اینا و چون کلا تو کلاسمون دو نفر بودیم معمولا هم‌کلاسیم دیر میومد تنها میشدیم یه حرفای خاصی میزد مثلا امروز چیکار کردی و اینا نمیدونم کدوم کشور دوست داری بری خلاصه حرفایی که یه معلم به دانش اموزش نمیگه مخصوصا با اختلاف سنی کم و اینکه جنس مخالفم باشه!

ولی من آدمی نبودم که بخوام با هرکی برم تو رابطه حقیقتا تا حالا با کسی دوستم نشدم

بخاطر همین خیلی بهش رو نمیدادم ولی انقدر دیگه حرف میزد حتی یکبار پیامم داد که کم کم حس پیدا کردم بهش

تا همین هفته پیش هیچ مشکلی نبود بدجورم وابسته اش شده ام خیلی داغونم الان

هفته پیش دیدم یکی به گوشیش زنگ زد چون معمولا رد میکنه ولی این یکیو جواب داد تازه یه جوریم نروس بود انگار رفت بیرون ولی صداش میومد کلا

هم کلاسیمم که دوست صمیمیم میشه خیلی آدم کنجکاویه ساکت شد ببینه سجاد چی میگه

قشنگ صداش میومد خیلی صمیمی حرف میزد تهشم گفت دوتا کلاس دیگه دارم تموم شه میام من خیلی شک‌کردم خیلی حالم بد شد گفتم حتما این زن داره دوستمم همینو گفت

اصلا با یه حال داغون تا آخر کلاس نشستم بعدش که کلاس نموم شد از عمد تو جمع کردنم وسایلم لفتش دادم که دوستم بره اونم بخاطر اینکه از اتوبوس جا نمونه سریع رفت

قبل اینکه من چیزی بگم خودش گفت چت شده چرا اینجوریه قیافت؟

منم یک راست رفتم سر اصل مطلب گفتم اونی که باهاش حرف زدی کی بود

دیدم اول لباشو خیس کرد چشاشم در حد یک ثانیه دزدید گفت مامانم بود 

این زبان بدنی که گفتم نشونه های استرس و نروس بودنه بخاطر همین بیشتر شک کردم

هنو میخواستم چیزی بگم برای بار اول بهم دست زد

البته نه اونجوری ها دستشو گذاشت رو شونم بعدش گفت بخدا مامانم بود مهمون اومده خونمون میخواست ببینه کی میام

منم روم نشد بگم بده گوشیتو ببینم قبول کردم

باز یه هفته رد شد تا همین ده دیقه پیش گوشی مامانمو برداشتم دیدم تو پیامکا اسمش هست

رفتم ببینم چی نوشته دیدم شماره کارت داده زیرشم نوشته زهرا احمدی!!!!!!

اصلا تنم یخ زد واقعا داغون شدم

مامانش که نمیتونست باشه چون اسمش سمیه است خواهرشم اسمش سارا فامیلشم باید صد در صد محمدی باشه دیگه برای چی احمدی؟؟

انقدر عصابم خورد شد همونجا بهش زنگ زدم دیگه آخراش بود دیدم رد داد

رفتم تو تل دیدم آنلاینه بهش گفتم فلانی کیه الانم سین کرده جواب نداده

همین الان که اینارو مینویسم‌بغض تو گلومه بخدا نمیدونم چیکار کنم برای اولین بار به یکی دل بستم طرف زن داره

اصلا خیانت به خودم به درک اون زن چه دلی داره بدونه شوهرش انقدر عوضی و هوله💔

وای لعنت بهش!

برام دعا میکنید با اونی که دوستش دارم ازدواج کنم و استخدام شغل مورد علاقه ام بشم؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید زنش نیس دوس دخترشه 

یا یکی دیگس

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

حالا من نمیدونم زن داره یا نه اما الان دوست شوهرم طلافروشی داره بعد واسه مالیات شماره کارت مادرشو میده یه بار یه بار مال زنداداشش این ملاک نیس بگی حتما مال زنشه شاید با کسی حساب داره شماره کارت اونو داده

شاید زنش نیس دوس دخترشه یا یکی دیگس

آخه دوست دخترش باشه چه فرقی به حالم میکنه

بعدشم با چی میخواد این شماره کارت دیگرو توجیح کنه؟یا این سین زدن و جواب ندادن