2777
2789

یه پسر چهار ساله دارم ، دلایلم برای نیاوردن بچه دوم اینه که میرم سرکار و از کارم راضی هستم با امدن بچه دوم شاید دیگه نتونم برگردم، الان بچم از اب و گل درومده و میتونم کلاس ورزشی برم و با دوستام وقت بگذرونم و جای کسی بزارمش، خونمون اجاره ایه و خونه از خودمون نداریم سرسال اگه بلندمون کنه سختمه با بچه کوچیک دوتا، دوباره دوست ندارم اون شب بیداری و اذیت هایی که سر بچه اول تجربه کردم تجربه کنم و ...وضع مالیمون دوتایی با هم کار کنیم متوسطه نه عالی نه ضعیف

دلایلم برای اوردن بچه دوم، اگه بچه اولم بزرگ بشه خواهر برادر نداره که بره خونشون همدل نداره، سنم داره میره بالا سی و پنجم و فرصت کمه برای اوردن بچه دوم، بیشتر برای تنها موندن بچم دلم میسوزه

شما جای من بودین چکار میکردین

ضمن اینکه شوهرم هم علاقه ای به بچه اوردن نشون نمیده ولی بخوام بیارم راضیش میتونم بکنم

الان بنظرم نیاری بهتره بچت تازه چهار سالشه که سن حساسی هست بزاری چند سال بعد بهتره 

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

من بچه تو شکممو بخاطر دلار 90 تومنی ترجیح میدم ک سقط کنم!

امروز دلار 90 هست، سال دیگ معلوم نیست چقدره.

من خودم وقتی ت این کشور هیچ گونه امنیتی ندارم نمیتونم ب خودم اجازه بدم یکی دیگ وارد این دنیا شه.

باز خود دانی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اشتباه کردم و دیر تصمیم گرفتم برای بچه دوم کلی پسرم مشکل پیدا کرده که میگن از تنهاییش هست الان هم سنم رفته بالا هم یک سال بیشتر اقدام کردم ...

من جای شما باشم قطعا یک بچه دیگه میارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

فقط برای اینکه بچه ت در آینده ای که معلوم نیست باشه یا نباشه بره خونه ش بچه ی دوم و بیاری ؟ ببخشید خریت محضه. بچت دوست خوب داشته باشه خانم خوب داشته باشه تمام مشکلاتش حل میشه 

دوسال سخته دیگه

بعدش اونم از آب و گل در میاد

ولی منطق میگه همین یدونه کافیه 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من بچه تو شکممو بخاطر دلار 90 تومنی ترجیح میدم ک سقط کنم!امروز دلار 90 هست، سال دیگ معلوم نیست چقدره ...

شما با دلار ۹۰ تومنی به فکر راه پیشگیری مناسب باش برای بازداری اونم نه یک روش سه تا روش ....

واقعا کامنتتون جای تعجب و البته ناراحتی داره ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

سلام بچه دوم فقط کپک میکنه خانواده مستقلی باشید 

دیگه حوصله تون سر نمیره هیچ کدوم

اگر بچه اول اصراری به خواهر برادر نداره چون شاغلی و همسرت مایل نیست من توصیه نمیکنم 

بعدا با دوستهاش رفت و آمد میکنه مقل همه جوانهای الان که با وجود خواهر و برادر دوستهای صمیمی زیادی دارند که اصلا طرف خواهر و برادر نمیرند 

برای زن شاغل بچه دوم میتونه تا حد افسردگی سختی داشته باشه

ب نظرم با گفتن ریز جزئیات وضعیتت هم درست نباشه بقیه بخوان راجب این مساله نظر بدن چون در نهایت خودت باید تصمیم بگیری...ولی من ب عنوان ی تک فرزند ک ازدواج کردم و الانم خودم باردار هستم خیلی از تک بودنم راضی هستم و خودمم ی فرزند میارم ... گاهی اوقات میگم اگه الان ی خواهر بود خوب بودا ولی وقتی حمایت و توجه خانواده رو روی خودم میبینم میگم نه خیلی ام عالیه