2777
2789
عنوان

برا کریسمس چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست
کلیسا داره مگه ایران فقط حرفات😐😐😐😐

اره جلفا تو اصفهان یا.... 

قبل حرف زدنتون یکم تحقیق کنید لطفا

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم ۱۱دی ماه اصلش ولی از ۴دی شروع میکنن به جشن تا نمی‌دونم چه تاریخی مثل ما که ۱۳روز تعطیلات نور ...

بله کریسمس ۱۲ روز 

روز اصلیش ۲۵ دسامبره 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

فکر کنم ۱۱دی ماه اصلش ولی از ۴دی شروع میکنن به جشن تا نمی‌دونم چه تاریخی مثل ما که ۱۳روز تعطیلات نور ...

اره دقیقا منم همینو میگم اینا نمیفهمن 

شما فک کنین من روز اول و دوم فروردین جشن نگرفتم میخوام رپز سوم بگیرم

یعنی دیگه نوروز به حساب نمیاد اینم همینه فقط دو روز دیرتر تونستم

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
اره جلفا تو اصفهان یا.... قبل حرف زدنتون یکم تحقیق کنید لطفا

اعفعع نمیدونستم واقعا😳😳😳

راستش من عاشققق کیریسمس اینو گفتی بیشترم شد ولی همیشه دوست داشتم کیریسمس پاریس بودم یا اصلا کلا خارج میبودم🥹🥹

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
اره توش روستای ماهم کلیسا دارن اصفهان پر کلیساست آمدی اصفهان کلیسا وانک سر بزن خیلی جالبه

واقعا برای اولین بار دارم این حرفو میشنوم😅🤣😍😍

حتما چه خوشحال شدم که داره😅

ازدواج هم داخلش انجام میدن؟

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
وا چه حرفیه من دیدم تو تهران بود توی شهرآرا یکی دیدم یکی هم طرفای خیابون سهروردی

اره مطمئن شدم ۵تفر ریپلای کردن گفتن بهم دیگه لطفا کسی ریپلای نکنه خسته شدم😅🤷‍♀🤦‍♀️

منم با خودت ببر🥲

بیا بریم

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

واقعا برای اولین بار دارم این حرفو میشنوم😅🤣😍😍حتما چه خوشحال شدم که داره😅ازدواج هم داخلش انجام م ...

نمی‌دونم ولی می‌دونم مسیحی ها یکشنبه ها میان عبادت 

چند سال پیش روز یکشنبه رفتیم اردو آمده بودن برا عبادت