جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فکر کنم ۱۱دی ماه اصلش ولی از ۴دی شروع میکنن به جشن تا نمیدونم چه تاریخی مثل ما که ۱۳روز تعطیلات نور ...
بله کریسمس ۱۲ روز
روز اصلیش ۲۵ دسامبره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اره جلفا تو اصفهان یا.... قبل حرف زدنتون یکم تحقیق کنید لطفا
اعفعع نمیدونستم واقعا😳😳😳
راستش من عاشققق کیریسمس اینو گفتی بیشترم شد ولی همیشه دوست داشتم کیریسمس پاریس بودم یا اصلا کلا خارج میبودم🥹🥹
کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
اره توش روستای ماهم کلیسا دارن اصفهان پر کلیساست آمدی اصفهان کلیسا وانک سر بزن خیلی جالبه
واقعا برای اولین بار دارم این حرفو میشنوم😅🤣😍😍
حتما چه خوشحال شدم که داره😅
ازدواج هم داخلش انجام میدن؟
کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
وا چه حرفیه من دیدم تو تهران بود توی شهرآرا یکی دیدم یکی هم طرفای خیابون سهروردی
اره مطمئن شدم ۵تفر ریپلای کردن گفتن بهم دیگه لطفا کسی ریپلای نکنه خسته شدم😅🤷♀🤦♀️
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️