2777
2789
عنوان

بزرگی وحشتناک اهرام 🇪🇬

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 75 پست

به شدت عاشق تاریخ تمدنم 

مخصوصا تمدن مصر و بعد مصر هند

ارزومم سفر به این دو کشوره 

از سفر به طبیعت گردی و..زیاد علاقمند نیستم مثلا رفتن به موزه رو به جنگل ترجیح میدم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شدت عاشق تاریخ تمدنم مخصوصا تمدن مصر و بعد مصر هندارزومم سفر به این دو کشوره از سفر به طبیعت گردی ...

منم تاریخ دوس دارم  مثل اون جایی که تو ایتالیا شبیه ورزشگاه  محل جنگ گلادیاتور ها  اونم  باحاله

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

فلسطین دیگ با خاک یکسان شده چی رو میخوای بری ببینی؟😂

منظورم همون اسراییل بود 

فلسطین رو هم گفتم که زیپ نزنن بگن اونجا فلسطینی نه اسراییل

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خوب من که نمیشنامست هیچی ازت نمیدونم چطور برات دعوت نامه بفرستم 😐🤣🤣

خب دیگه بعدا خودم پیدات میکنم اطلاعات میدم😂

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اهرام رو ولش کن مثلث برمودا رو بچسب خیییییلی عجیبه برام کلا دنیا عجیبه یا مثلاً هیولای لاخ نس که تاز ...

من یه مدت طولانی میترسیدم برم نو برمودا و بمیرم یکی نبودد بگه مگه تو توی فضایی 😂

شگفت انگیززززه

منم خیلی دلم میخواد اهرام رو ببینم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
من یه مدت طولانی میترسیدم برم نو برمودا و بمیرم یکی نبودد بگه مگه تو توی فضایی 😂

😂😂😂

هر کی رفته برنگشته 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم تاریخ دوس دارم مثل اون جایی که تو ایتالیا شبیه ورزشگاه محل جنگ گلادیاتور ها اونم باحاله

اگه به تاریخ علاقمندی کتابهای نشر سایانو پیشنهاد میکنم 🙂

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن