2777
2789

بچه سه ساله عروس اینا شدم از دست شوهرم چه مادرش و چه خواهراش واقعا اذیتم ولی خب همش کنار اومدم تا همین الان چون جدا بشم بی خانمان میشم تو کوچه و خیابون میمونم نه پدر و مادری دارم نه کس و کار و پشتی شهر غربت گفتم عیب نداره بعد هیچی کم ندارم چهره خوب و همه چیم از شوهرم و خانوادش بالاتر از هست از همه لحاظ ولی خیلی خودشون رو دست بالا میگیرن و همیشه منو کوچیک کردن بعد انواع و اقسام خوبی ها رو به اینا کردم و تو یه حیاط هم هستیم با مادرشوهرم ولی نمیبینن از در میام با پنج تا خواهر شوهرا دست میدم و روبوسی میکنم و بغلشون میکنم که احساسشون شاید مثبت بشه و اون حس بی دلیل بدی که دارن نصبت به من شاید از بین بره ولی انگار نه انگار بغلشون که میکنم خودشون رو سفت میکنن دماغشون همیشه بالاست بعد خواهرشوهرا همه میشنن عروسا از جمله خودم تو آشپزخونه کارکردن انگار وظیفمون هست و عادی شده براشون اینا به کنار جلو شوهرم با من خوبن به محض اینکه شوهرم گرم صحبت با مردا میشه با حواسش تو جمع نیست اینا با نفرت به من نگاه میکنن اصلا همش چشمشون به من و راه که میرم سر تا پام رو با نفرت نگاه میکنن و همین جور که زل میزنن خواهر شوهرا با هم پچ پچ میکنن هم میکنن مادرشوهرمم همینه با اخم و نفرت نگاه می‌کنه بعد نه بدی کردم نه چیزی درحقشون درعوض خوبی هم کردم ولی نمی‌دونم این همه نگاه بد و نفرت از کجا میاد. دلم میخواست پشتوانه داشتم همین فردا میرفتم از بس که از روز اول که وصلت کردم با این خانواده مشکلی نیست که نداشته باشم موندم واقعا چیکارکنم

کم کم خودت بی محلی کن جلو شوهرت خوب باش پشت سرش تا میتونی شما هم مثل خودشون برخورد کن باور که جوابه

دقیقا عزیزم این بهترین رفتاره بعد جلو شوهرم گستاخی باز میکنن و نمیترسن میدونن اون هیچی نمیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تلاش برای استقلال( هرچه زودتر از اونجا برید )

محدود کردن رفت و آمد( هفته ای یکبار کافیه)

صمیمی نشدن( فقط جلو شوهرت بهشون لبخند بزن)

تو بهشون توجه میکنی هوا برشون داشته

عادی و رسمی باش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
تلاش برای استقلال( هرچه زودتر از اونجا برید )محدود کردن رفت و آمد( هفته ای یکبار کافیه)صمیمی نشدن( ف ...

دقیقا عزیزم منم جلو شوهرم صدمو میزارم اون که نیست خون به جیگرشون میکنم والا بسه یه رو بودن اینا مثل خودشون دورو می‌خوان و شوهرم اصلا زیر بار نمیره وگرنه میتونیم ماشین رو بفروشیم یه جا رو رهن کنه دقیقا می‌خوام بهش بگم هفته ای یکبار اگه نه و قبول نکرد من اصلا نمیرم خودش میخواد بره جنگ هم شد بشه 

دقیقا عزیزم منم جلو شوهرم صدمو میزارم اون که نیست خون به جیگرشون میکنم والا بسه یه رو بودن اینا مثل ...

موفق باشی و خوشبخت

شوهرت تاحالا تحت فشار نبوده ، فقط تو بهش غر نزن عوضش محبتت به شوهرت بیشتر شه ، بذار آدم بده خواهراش بشن تا زودتر بند نافش جداشه و از اونجا برید .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ