2777
2789
عنوان

کسا از تاریخ سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست

باستان شناس ها با تحقیقات خودشون متوجه شدند که ایرانی ها در ۸هزار سال پیش چکش کاری روی مس و یکسری ابزار ها و تجهیزات مسی می‌ساختند 

مکان هایی که در آن جا قالب گیری انجام می‌داند 

مانند شهداد...

و افرادی که در این مکان ها زندگی می‌کردند علم فنون و قالب گیری را یاد گرفتن 

یکی از معادن بزرگ مس در استان کرمان بوده است 

و افرادی که ساکن فلات قاره بودند و فلزکاری انجام می‌داند اشیا های زیادی از طریق امیختن مس می‌ساختند 

استان لرستان یکی از مکان هایی که صنعت و هنر در انجا بهترین بوده است 

اشیا و صابونی مصنوعاتی هستند که توسط مردمان جیرفت..

و شواهد نشان میدهد این مکان ها مراکز مهم تولد صابون بوده اند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باستان شناس ها با تحقیقات خودشون متوجه شدند که ایرانی ها در ۸هزار سال پیش چکش کاری روی مس و یکسری اب ...

به زبان عامیانه بخوام بگم در ۸هزار سان پیش مردم ایرانی 

روی مس چکش کاری انجام میدادن و ابراز و تجهیزات مسی می‌ساختن و مکان های که در اون جا این کار رواج داشت شهداد...بود

و اون افرادی که در اون جه ساکن بودن علم فنون و قالب گیری رو بلد بودن و یکی از معادن مس هم توی استان کرمان بود

علاوه بر اون یکسری افراد توی فلات قاره زندگی می‌کردند که فلز کاری انجام میدادن 

استان لرستان هم یکی از مکان هایی بوده که صنعت و هنر در اونجا رواج داشته 

و صابون یکسری ابزار های مصنوعی هستن که توسط مردم جیرفت ساخته شده