2777
2789
عنوان

دوستان خستم کردن خانواده شوهرم انقدر به دامادشون اهمیت میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 17 پست
براشون مهم نیس باور کن، تازه خوشحال‌تر میشن زندگی پسرشون تلخ بشه، اما چه بسیار دامادهای چلغوز و بی خ ...

چی بگم والله، دلم برای شوهرم میسوزه.

من توجه ای به مادرشوهرم و رفتارش ندارم، واقعا زندگیمون بخاطر اونا خراب نمیکنم.

ولی هیچ وقت مادرشوهرمو درک نکردم.

اخه جالبه، دامادش، نداره، در توانش نیست بخواد توجه خاصی کنه.

خدایی مرد خوبیه، منم جز احترام چیزی ازش ندیدم، مثلا ماشین نداره که بخواد ، مادرشوهرمو جایی ببره.

یا وضع مالیش خوب نیست، مسافرتی، چیزی ببره.

خدایی کارایی که همین شوهر من به مادر من میکنه، یک هزارمش اون بنده خدا انجام نمیده. ولی بیا ببین ، مادرشوهرم چقدر حلوا حلواش میکنه

چی بگم والله، دلم برای شوهرم میسوزه.من توجه ای به مادرشوهرم و رفتارش ندارم، واقعا زندگیمون بخاطر اون ...

شوهر خاهر شوهرم بلا و بی احترامی نمونده که سر خاهر شوهرم و مادر شوهر اینا نیاورده باشه، کلا آدم حسابشون نمیکنه، اما مادر شوهر براش همیشه کباب سیخ میزنه، کلی احترامشون داره، همیشه پیش شوهرم تعریفشو میکنه، فلانی فلان کارو خوب بلده، به چشممون میکنه، اونوقت، مارو اصلا اصلا اصلا یه بار هم شام دعوت نکرده، ماشینمون رو میگرن میرن شهرستان برا مراسم اینا، نصف شب زنگ میزنن به شوهرم بیا ما رو ببر دکتر، هر کارشون با ماست، اما اون داماد بی خاصیت عزیز کردشون هس، همیشه هم تعریفشو میکنن، جالبه نه؟ اما ابدأ برام مهم نیس، چون خودمو شوهرم خداروشکر باهم خیلی جوریم و تفاهم داریم، برا همین به رفتارهای مادرشوهر اصلا اهمیت نمیدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید