2777
2789

هرکاااری میکنن برای دامادشوم ما الان خونه خواهرشوهر مهمونیم

امااا بخدا کلاااا اینجورین بخاطر عمل شوهرم اومدیم۴ روزه

با خانواده شوهر اومدیم

چیکار کنم خستم کردن مادرشوهرم هی میخواد سر از اتاقی ک منو شوهرم میخوابیم در بیاره

دیروز ببرون بودم خیلیی درد داشت پاههام سفره جمع کردم و چایی بردم خواهرشوهرم ظرفارو شست مادرشوهرم هی میگفت بزار من بشورم چرا نذاشتی من بشورم

این در حالیکه هررروز من ظرف میشستم  ی بارم نمیگفت

حالا همشون دامادشون جونه اما من اسم خالی خودم صدا میزنن

سر سفره اول باید اون بیاد هزار بار صداش میزنن اما من هیچیی دیگه خسته شدم ازشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه رابطتت با شوهرت خوبه بیخیال شو ،اون خوب باشه چی میشه نباشه چی میشه ، ول بده

از این نارحتم انقدر تو جمعا ب شوهرم اهمیت نمیدن ک ب دامادشون اهمیت میدن اصلا برا خودم نارحت نیستم

یه بار خواهر من بهم حدود دو کیلو انجیر داد که از باغ آوردن، مادرشوهرو خواهرشوهرمم بودن‌.

خدا شاهد، حدود ۲۰ بار تو نیم ساعت مسیر، مادرشوهرم گفت یه مقدار بده به شوهر فلامی ببره.

آخر گفتم چشم حاج خانم رسیدیم خونه چشم ، نصفش میدم فلانی ببره به شوهرش.

تا بوده همین بوده، به قول گفتنی گوشتشون زیر دندون داماد هس، برا همین زیادی بها میدن به خاطر دختراشون

اصلا انقدر برام رفتارشون عجیبه همیشه هم من و شوهرم بیشتر کنارشون بودیم تو سختی و خوششی تا اونا

دقیقااااا پسرشون مهم نیست دختر مهمه

خواهرشوهر من تند تند میاد ولی تنها، موقع رفتن حتما از غذا و میوه ، مادرش میده ببره برای شوهرش.

ولی بارها شده من و دخترم تنها رفتیم مثلا ناهار، بعد ناهار نگفته یه قاشق از این برای اون پسرم ببر.

به خدا نمیخوام به من بده، به پسر خودش توجه کنه.

بیان خونه ی ما ، شوهر من یه کله حواسش، به ظرف غذای مادرشه، گوشت بزاره، پر کنه.

بعضی وقتا با خودم میگم دست شوهرم کلا نمک نداره، وگرنه هر کی بود، به چشمش میومد اینهمه توجه

خوب عروس هم زندگی پسرشون تلخ یا شیرین میکنه

براشون مهم نیس باور کن، تازه خوشحال‌تر میشن زندگی پسرشون تلخ بشه، اما چه بسیار دامادهای چلغوز و بی خاصیت رو به خاطر دخترشون الکی انقد ارزش میدن که یارورو هوا بر میداره