2777
2789
عنوان

نذر ساده و معجزه گر روز سه شنبه برای هر حاجتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من اون ۷ دور رو متوجہ نشدم ۱۰۰ تا طہ میشہ یہ دور تسبیح چرا بعدش گفتی توحید بخون بشہ ۸ دور میشہ ل ...

100 مرتبه بگو طه یه دور تسبیح میشه بعدش یه توحید بخون، دوباره یه دور تسبیح بگو طه بعدش یه توحید بخون، این کار را 7 مرتبه تکرار کن، دفعه هشتم یه دور تسبیح بگو طه و 17بار توحید بخون 

ببخشید حاجتتون قابله گفتن هستش

عزیزم من برای اطرافیانم که مشکل داشتن انداختم، ازدواج و بیماری، مسکن و غیره شاید مشکلشون بعضی کامل حل نشد اما 80 درصد اوضاعشون بهتر شد، بقیش بستگی به خودشون داشت اونا خبر نداشتن من براشون نذر کردم 

میشه ی نفر ی شمع به نیت من روشن کنه شوهرم دلش به زندگیمون گرم بشه دست از رفیق بازی هیزبازی برداره💔 ...

عزیزم به نیت دوستای همسرت 9بار کوثر بخون از پشت به بهشون فوت کن، اگه امکانش نیست به نیتشون بخون به یه سمتی فوت کن به این نیت که از همسرت دور بشن، چله سوره تکویر و مزمل هم انجام بده عالیه، 

عزیزم اگه بازم سفره انداختین برای منم دعا کنیناسمم هانیه اس دعا کنید برام باردار بشم انشاءالله با دس ...

عزیزم چله سوره تکویر انجام بده، 40 روز 2 رکعت نماز مثل نماز صبح هست بخون هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند عالیه، اگه تهرانی پیش دکتر مجید اسدزاده برو اگه نه اینترنتی ازشون رژیم غذایی بگیر برای بارداری من خودم ازشون نتیجه گرفتم، 150 تومن هزینش هست، تماس بگیرید منشی لینک براتون میفرسته

خانما برای شفای پسرم فرزاد هم دعا کنین ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه عزیزم نذر کردی باید بندازی که حاجت بگیری، از امروز بندازی تا 7تا سه شنبه

عزیزم ببخشید هر دفعه شمع های تازه روشن میکنیم یا همون قبلی ها بعد دعایی که گفتی کدوم دعاس اسمش چیه

برای هر نیت . یه نیت بخوایم یه شمف و یبار دعای توسل ؟ دوتا نیت دوتا شمع و دوتا دعای توسل ؟

برای. هر نیت یه شمع روشن کنید و درمجموع یه بار دعای توسل بخونید، مثلا 4تا شمع روشن کردید بعد یه بار توسل برای همه نیتها بخونید