2777
2789

بچه ها سنگینه 

حدود ۱۶ ماهه پیدا کردم چند ایستگاه اینور اونور جایی که پیدا کردم اگهی زدم ولی صاحبش نیست که نیست حتی بازار تبریزم اگهی زدم دیوار هم همینطور

زنگ زدنا ولی هیچکدوم نشونه درسته نداده این یه زنجیره سنگینه با یه پلاک سنگین 

طلا هم که گرون شده بدتر دلم نمیاد بدم خیریه میگم شاید یروزی پیدا شد

فعلا همینطور اگهی زدنو ادامه میدم

مگه میشه گردنبند یکی گم شه نره دنبالش 

دقیقا همون روز که پدا کردم مستقیم رفتم اگهی چاپ کردم

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگه دار ایشالا میاد صاحبش نده جایه دیگه نگه دار بزار صاحبش بیاد 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اگه تا یکسال پیدا نشد دیگه مال خودته قسمت تو بوده

کی همچین چیزی گفته 

باید صرف کار خیر ونیاز مند بشه زنگ بزنه مرجع تقلید اونا بهش میگن چکار کنه 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

ی بار منم ی گوشی ‌پیدا کردم 

یهو شوهرم عمم اومد از دستم کند گفت برات نگهش دارم 

همه جارم پر کردن رفتیم دادیم خیریه 

بعد ی سالم الان دست خودشه همون کوشی فقد گاردشو عوض کرده به همه هم گفته تازه خریدم چون فقد من دیدم گوشیو چه شکلی بود هیچکس ندیده بود 

به گردن خودش دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻