2777
2789
خب این عشق و محبت تاثیر مثبت داره تو ازدواج یا منفی؟

اره انگیزت بیشتر میشه برای پیشرفت کردن چون یک نفر رو تو زندگیت داری و امی به زندگیت بیشتر  ولی وقتت کمتر میشه چون مسئولیت های دیگه هم داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به خود آدم داره که چقدر آگاه باشه تا بدونه چه انتخاب هوایی درسته کدوم غلط

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

کااااااااملا بستگی به خودت و انتخابت داره 

مثلا همسر من میگه چه اشتباهی کردم ۵ سال دوست بودیم . همون هفته ی اول باید ازدواج میکردیم 😅 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ازدواج واسه آقایون اتفاقا کمک کننده به پیشرفته،یه نفر هست که خونه زندگی و بچه ها رو نگه میداره و شما ...

نه اینطوری نیست الان همسرم دوست دار ارشد بخون منم مشکلی ندارم ولی  بخاطر اوضاع اقتصادی باید دو شیفت کار کن اگر مجرد بود یک شیفت کار میکرد ارشد هم میخوند

مثلا اگه طرف آدم درستی باشه باعث پیشرفت هم میتونه بشع؟

سوالتون پر واضحه 

بله هر دو طرف باعث پیشرفت هم میشن

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بخوای ۱۸ سالگی ازدواج کنی احتمالش زیاده

ولی دو تا ادم که هرکدوم در مسیر  پیشرفت باشن باهم ازدواج کنن ازدواجشون کمک کننده هم هست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نه اینطوری نیست الان همسرم دوست دار ارشد بخون منم مشکلی ندارم ولی بخاطر اوضاع اقتصادی باید دو شیفت ...

اینم هست،ولی کلا از این نظر که هرچی بیشتر رو کار تمرکز میکنی بیشتر پیشرفت میکنی میگم الان همسرتون هم به خاطر شما از بابت خونه خیالش راحت تره و میتونه دو جا باشه و انگیزه کار کردن داره