2777
2789
من زدم عالیه خیلی شیک و زیباست البتع برا من تک لگنه کابینت هام رنگ بژ سوپر مات هست بین کابینت و صف ...

میشه عکس بزاری ببینیم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سینک گرانیتی چه سفید چه مشکی قشنگه ولی همش درد سره

نمیدونم چرا عاشق مشکی شدم با رگه های سفید خیلی ناز بود دیدم 

میترسم دوام نداشته باشه گفتم ببینم کسی استفاده داره 

هر چی ارزوی خوبه مال تو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این گرانیتی بیشتر برا تزیین قشنگ. اگ ی مطبخ جدا داشته باشی ک ظرف هات اونجا بزاری خوبه والا اینا اصلا ...

من سینک سفید دارم

قبل ماشین ک خودم ظرف میشستم اخر کار میشستمش تمیز میشد

همون سینک استیل رو هم باید شست دیگه

اینم مثل اونه

دیشب یه تاپیک بود وارد شدم یه نظر دادم تقریبا از صحفه 5 تا 20 همش پرسش از بنده و پاسخ های بنده بود ه ...

میشه یه سوال اعتقادی بپرسم؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نمیدونم چرا عاشق مشکی شدم با رگه های سفید خیلی ناز بود دیدم میترسم دوام نداشته باشه گفتم ببینم کسی ا ...

جنس خوبشو بخر ازین سه چار تومنی های ارزون اصلا نخر چون کابینا کار گفت سنگینن به مرور کابینت و داغون میکنن و خودشونم ممکنه بشکنن یا تاب بردارن 

کاربر قدیمی اَم 
من سینک سفید دارمقبل ماشین ک خودم ظرف میشستم اخر کار میشستمش تمیز میشدهمون سینک استیل رو هم باید شست ...

اره دقیقا جفتشو بالاخره باید تمیز کرد تازه مشکی تمیز کردنش راحت تره منکه خیلی راضیم

کاربر قدیمی اَم 
من سینک سفید دارمقبل ماشین ک خودم ظرف میشستم اخر کار میشستمش تمیز میشدهمون سینک استیل رو هم باید شست ...

جنسش سنگ باید مراقب باشی ک لیوان و بشقاب محکم بهش نخوره والا ظرف ها میشکنه تمیز کردن استیل خدایی خیلی راحتر 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......