arabanoo مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 13478 عنوان چرا من تهوع بارداری ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست سلام صبح بخیرحالم خیلی معمولیهاوایل بارداریمه نمیدونم هفته چندم احتمالا هفته دوم یا سوم باشه دیروز | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 4094 الان ۲ هفته شده خودمم رو پسرم نداشتم. فقط شبا یکم دلم سنگینی میکرد یبار هم بالا نمیاوردم ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
zizira1 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 360 بسلامتی انشالله بچتو بغل کنی.منم هفته دوازده اوج تهوع بود برام ولی هفته ۱۴ دیک تموم شد خدا کنه تموم بشه برای منم، آخه میگن بعضی وقتا 9 ماه طول میکشه No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
پاگودا عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1019 اگر نداری ی نون بخور و هزار مرنبه خدارو شکر کنمن از تهوع جون در میکردم بس میرفتم تو حیاط میومدم لباسام نابوددندونام نابود شداونقدر حال ادم بد میشه ک چند شب میخواستم گاز اتاقمو باز کنم و تمام
75mahsa74 عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 167 خدا کنه تموم بشه برای منم، آخه میگن بعضی وقتا 9 ماه طول میکشه اره ممکنه بیشتر طول بکشه ولی تعداد خیلی کمی هستن ک کل بارداری تهوع داشته باشه اکثرا همون ماه سوم و چهارم دارن
zizira1 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 360 اگر نداری ی نون بخور و هزار مرنبه خدارو شکر کنمن از تهوع جون در میکردم بس میرفتم تو حیاط میومدم لباس ... منم مدام میگم کاش می مردم و راحت می شدم No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
zizira1 عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 360 اره ممکنه بیشتر طول بکشه ولی تعداد خیلی کمی هستن ک کل بارداری تهوع داشته باشه اکثرا همون ماه سوم و چ ... خدا کنه برای منم زود تموم بشه No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰