2777
2789
عنوان

امروز وقت ریمو ناخن دارم🥹🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 38 پست
من غسل نمیکنم نماز هم نمیخونمناخن هم که میکارم روحم تازه میشه😌 پس سلامت روح من تو ناخن کاشتنه همه ن ...

وااای دقیقاااا🥺من نمیدونی وقتی میخواستم لاک انتخاب کنم چقدر خوشحال و ذوق داشتم🤧😭😨حالا امروز ناخنکارم بیشتر از من ناراحت بود ک دارم ریمو میکنم🥴🤦🏻‍♀️🤣🫠🤷🏻‍♀️

گفت براتون سورپرایز داشتم گفتم چی گفت میخاستم به همه مشتری هام سوهان و حوله و... وسایلی ک مربوط ب ناخن میشه پک هدیه بدم ک هرسری اومدن پیشم اونارو با خودشون بیارن بهداشتی هم هست بعد من گفتم نه نه من هنوزم مشتریتم🤣برج ۱۲ دوباره میام واسه ناخن هرماه هم ک میام مانیکور 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای دقیقاااا🥺من نمیدونی وقتی میخواستم لاک انتخاب کنم چقدر خوشحال و ذوق داشتم🤧😭😨حالا امروز ناخن ...

دقیقا منم از یه هفته قبل ترمیم کلی طرح شات میگیرم مث بچه ها ذوق میکنم😁😍

عزیزم🥲 چه ناخنکار مهربونی

یکم استراحت بده و دهن اونارو ببند دوباره بکار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

دقیقا منم از یه هفته قبل ترمیم کلی طرح شات میگیرم مث بچه ها ذوق میکنم😁😍عزیزم🥲 چه ناخنکار مهربونیی ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14053540/%D9%84%D8

میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من غسل نمیکنم نماز هم نمیخونمناخن هم که میکارم روحم تازه میشه😌 پس سلامت روح من تو ناخن کاشتنه همه ن ...

من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه پند گیر خواه ملال 

در رابطه با هاله اطراف انسان تحقیق کنید 

من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه پند گیر خواه ملال در رابطه با هاله اطراف انسان تحقیق کنید

شرط رو من و شما نمیتونیم تعیین کنیم

هاله انسان همون حال خوب و انرژی مثبتشه من با ناخن کاشتن حالم خوبه شما هم با دعا و مناجات 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

چقدر مهمه واست یه ناخن اولین بارت بوده کاشتی؟

نه مهم نیست واسم فقط دارم از این می‌سوزم ک همه گیرشون ب منه بدبخته ب اون یکیا اصلا گیر نمیدن 

نه اولین بارم نبود من الان چند ساله ناخن میزارم 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻