2777
2789
عنوان

از اون کاربراییی

96 بازدید | 17 پست

که تو سن کم ازدواج کردن متنفرم اونایی که ۱۸ یا ۱۵ /۱۶ ازدواج کردن  هی تاتیک عاشقانه میزارن یا اینکه سنشون ۲۰/۲۱ ولی کم سن ازدواج کردن متنقرممم 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس از منم متنفری البته ک من تاپیک عاشقونه نمیزنم😂

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

پس از منم متنفری البته ک من تاپیک عاشقونه نمیزنم😂

نزن حداقل 

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

نزن حداقل

اهلش نیستم😂😐یه کلیپ عاشقونه به زور میذارم استوری بیام تو سایت بارداری و زنان تاپیک عاشقونه بزنم؟😂😎نه دادا

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اهلش نیستم😂😐یه کلیپ عاشقونه به زور میذارم استوری بیام تو سایت بارداری و زنان تاپیک عاشقونه بزنم؟😂 ...

یکی ۲۱ بود ۱۷ ازدواج کرد میومد داشته عاشقانه اشنایی ازدواج دوست پسرش میزاشت میگفت زانو زده گفته تاج سرم میشی فرداش اومده خاستگاریم 😐😐😐

یکی ۲۱ بود ۱۷ ازدواج کرد میومد داشته عاشقانه اشنایی ازدواج دوست پسرش میزاشت میگفت زانو زده گفته تاج ...

😂😂😂دهنش

بیشتر تخیلاته البته همجور ادمی اینجا هست مثلا یکی اینجا ۱۷.۱۸سال داره عکس دوتا پسر کوچولو پروفایلشع که میگه بچه هامه

من خودم ۱۷سالمه متاهلم ولی نمیام اینجا داستان عاشقونه و مسخره بگم😂چون نه خودم خوشم میاد نه اینکه کاربرا خیلیا شون خوششون میاد....

😂😂😂دهنشبیشتر تخیلاته البته همجور ادمی اینجا هست مثلا یکی اینجا ۱۷.۱۸سال داره عکس دوتا پسر کوچولو ...

ولی ی چیز خدایی بگم

چجوری تو ۱۷ سالگی متاهلی من فکر کردم حداقل ۲۱ 

سالته من امسال ۱۹ میشم ن تو فاز ازدواجم نه خاستگار دارم نه دلم میخاد شوهر کنم 😂😁

ولی ی چیز خدایی بگمچجوری تو ۱۷ سالگی متاهلی من فکر کردم حداقل ۲۱ سالته من امسال ۱۹ میشم ن تو فاز ازد ...

۱۶سالگی من ازدواج کردم

سنتی سنتی بود یعنی خودم دستی نداشتم تو این کار وگرنه اگه به خودم بود اصلا ازدواج نمیکردم😂فکرمن اونموقعه فقط و فقط باورکن این بود درس بخونم برم دانشگاه ولی نشد....

اصلا بهش فکرهم نکن اینستا پر شده از دختر ۱۱ساله ازدواج کرد دختر ۱۵ساله ازدواج کرد دوران قاجار رو دارن تازه سازی میکنن بجای اینکه بگن فلان چیزو کشف کردن فلان چیزو اختراع کردن دارن یه کلیپ های مسخره و بی محتوا درست میکنن

سعی کن موفق بشی حداقل ازدواج کردی شوهرت ادمی باشه که خواستی پیشرفت کنی جلوتو نگیره گل من...

۱۶سالگی من ازدواج کردمسنتی سنتی بود یعنی خودم دستی نداشتم تو این کار وگرنه اگه به خودم بود اصلا ازدو ...

من دیپلمو گرفتم مدرک زبان دارم سرکار میرم  دارم واسه تریمم میخونم باشگاه میرم 

من خودم ادم موفقی ام 

هیچ مشکلی ندارم 

الان شما خودت ترک تحصیل کردی 

یعنی نمیتونی بشینی دوبارع بخونی درساتو 

ولی خب ادم تا خودش نخاد   ازدواج نمیشه کرد

من دیپلمو گرفتم مدرک زبان دارم سرکار میرم دارم واسه تریمم میخونم باشگاه میرم من خودم ادم موفقی ام ه ...

ای جونم انشالله همیشه موفق باشی

خخخ نه من فقط یه بله گفتم 

نه ترک تحصیل کردم نشد بخونم

سعی کن یه شوهری بگیری که مثل خودتت موفق باشه😍😎😁

خوشبخت بشی خشکله

ای جونم انشالله همیشه موفق باشیخخخ نه من فقط یه بله گفتم نه ترک تحصیل کردم نشد بخونمسعی کن یه شوهری ...

به درس علاقه نداشتی ولی الانم میتونی اشتغال تحصیل بگیری

پارنترم بهم میگفت من اگ ی روز زن بگیرم هر روز صبح موهاشو نوازش میکنم بوسش میکنم تا از خواب پاشه 😂😁

بعد میگفت اینقدر دوست دارمم غذا دهنش کنم 😂😁

اون که دیوونس 

ولی الان وقت ازدواجم نیست