2777
2789
عنوان

از اون کاربراییی

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 17 پست
به درس علاقه نداشتی ولی الانم میتونی اشتغال تحصیل بگیریپارنترم بهم میگفت من اگ ی روز زن بگیرم هر روز ...

خخخ عجب زبون بازه کلک 😂 من شوهرم تو عقد همش از این حرفا میزد الان با پا خودم بیدارش میکنم😂😂😂خارج از شوخی خیلی درکم میکنه ابزار علاقه و اینکه خیلی مهمه واسم احترامشو میذاره الان این حرفارو زدی یاد حرفای شوهرم تو دوران عقدم افتادم😂😍

اره افرین زود ازدواج نکن حتی که اگه مجنون باشه هروفت فکر کردی امادگیش رو داری اونوقت بهش بگو بیاد جلو

دیگه از منم بدت نیاد😌😂

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خخخ عجب زبون بازه کلک 😂 من شوهرم تو عقد همش از این حرفا میزد الان با پا خودم بیدارش میکنم😂😂😂خارج ...

اون که دیونس 

ولی  من هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکنم 

از لحاظ وضع مالی خیلی خوبه و کار خوبی داره ولی من فقط خودمم مهمم نه اون 

حتی شاید با ازدواج با اون موقعیتم عوض بشه 

ولی نه  ازدواج بی ازدواج 

ولی ی سوال عجیب بپرسم ؟ چیشد که نخاستی بخونی 

زندگی متاهلی سخته دردسره من خودم واقعا دوست ندارم بشورم بسابم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون که دیونس ولی من هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکنم از لحاظ وضع مالی خیلی خوبه و کار خوبی داره ولی من ف ...

نفهمیدم یعنی کلانمیخوای ازدواج کنی؟

من ۱۴سالگی عقد کردم همونموقعه باید میخوندم کع نزاشتن دیگه الانم نه موقعیتش رو دارم و نه شرایطش رو.....

واقعا اینجور نیست من الان شاید درسم رو نخوندم تو سن کم ازدواج کردم ولی شوهرم خیلی حواسش بهم بود یاد اولای ازدواجم میفتم خودم نمیتونم رفتارهای خودمو تحمل کنم میگم چطور شوهرم تونست خیلی مراقبه تو کارای خونه کمک میکنه تو حال بدی هام همیشه هست....

اون زمان قدیم بود ده تا بچه میوردن همش بشور و بساب بود الان فرق کرده

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍