2777
2789
عنوان

این اخلاق شوهرم عصبیم کرده از دیشب اصلا حس میکنم رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست
احتمالا درونگراستو چقدر رو مخه که یه درونگرا با برونگرا ازدواج کنه چون درک نمیشه مدام دعوا پیش میادط ...

اره من برون‌گرا ترم و واقعا دارم اذیت میشم البته پیش خودم خ پر حرفه

شیطونه اما تو جمع دوس دارم از من برون‌گرا تر باشه

چچکارش کنم بیاد بیرون از حالت درونگرایی رو مخمهمنم اخه زیاد شلوغ نیستم دوس ندارم ملت بگن چ زوج ساده ...

دیگه اون ویژگیشه نمیتونه عوض بشه

ملت بگن زوج ساکت خیلی خیلی بهتره تا بشینن برای هر حرف تو و همسرت قصه بسازن قضاوت کنن که شوهرش جلفه نمیدونم زیاد حرف میزنه و غیره .. حاشیه هاتون کمتره زندگیتونم کمتر تو چشمه این خودش امتیازه

نه خودت رو اذیت کن نه اونو ، وقتی جاهای دیگه بهتره کافیه یعنی با اینا جور نیست ، نباشه خوب ادمیزاده ، از یه جمعی خوشش نمیاد راحت نیست فیلم هم نمیتونه بازی کنه

عجب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دقت کن ببین اون آدم کیه که شوهرت با وجود اون تو جمع معذبه؟ چرا معذبه؟ چه مشکلی با هم دارند؟ بعد که چیزهایی فهمیدی با خودش صحبت کن. شاید سوءتفاهم باشه و راحت برطرف بشه. در مورد خودم، طرف خواستگار قبلی بود و شوهرم بهش حساس بود. تو جمع اونا دیگه نمیریم به همین راحتی. وقتی نمیتونه خودش رو عوض کنه، من شرایطو عوض می کنم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

اره من برون‌گرا ترم و واقعا دارم اذیت میشم البته پیش خودم خ پر حرفهشیطونه اما تو جمع دوس دارم از من ...

اینکه شما به ایشون ایراد بگیری مثل اینه همسرت بهت بگه چقدر حرف میزنی تو جمع یکم سکوت کن همین قدر ناراحت کننده

شما باید با یکی مثل خودت ازدواج میکردی حالا که دیگه گذشته باید با اخلاق هم کنار بیاین چون تغییری قرار نیست اتفاق بیفته 

نهایتا یک بار غیر مستقیم گوشزد کن و زیاد گیر نده

خب دقت کن ببین اون آدم کیه که شوهرت با وجود اون تو جمع معذبه؟ چرا معذبه؟ چه مشکلی با هم دارند؟ بعد ک ...

حس میکنم دایی هام

خیلی خودشیفته هستن 

و واقعا ن فقط همسرم

پدرم هم ب شدت باهاشون مشکل داره

داماد دیگمونم همینطور 

و خیلای دیگه 

فقط با ی سری افراد اوکین

اینکه شما به ایشون ایراد بگیری مثل اینه همسرت بهت بگه چقدر حرف میزنی تو جمع یکم سکوت کن همین قدر نار ...

من بخاطر اون خودمو خ عوض کردم 

نگفتم حرف بزنه

فقط توی فکر نره آنقدر عمیق 

سخته واقعا؟؟!

حس میکنم دایی هامخیلی خودشیفته هستن و واقعا ن فقط همسرمپدرم هم ب شدت باهاشون مشکل دارهداماد دیگمونم ...

اگه مطمئنی به دائی هات حساسه، تو جمع اونها نبرش. چون هم بهش بد میگذره و هم نمیتونه رفتارش رو مدیریت کنه و ممکنه بیشتر آسیب زننده به خودش و دیگران باشه.

اتفاقا مدتی که در جمع اونها غیبت داشت متوجه و پیگیر شدند و علت رو فهمیدند، احتمالا دایی ها تغییری تو رفتارشون بدند. کلاً بهش سخت نگیر و اصرار نکن که بیاد و ...

ضمنا ما خانم ها بهتر میتونیم تو جمعی که ناراحتیم، نقش بازی کنیم، سرمون رو به چیزی یا کاری مشغول کنیم، تغییری تو حال و هوا بدیم و ... آقایان براشون این مدل کارها سخته! بیشترشون صفر و صدند!