2777
2789
عنوان

شما پریود میشدید مادرتون لباستونو میشست

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 23 پست
عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود الان چنده ؟؟درسته میگن بلوغ زودرس جلوی رشد رو میگیره؟

مهربونم ببخشید من جواب میدم 

بستگی به ژنتیک داره اما اکثریت افراد بعد از پریودی نهایت ۵ سانت قدشون اضافه میشه 

مهربونم ببخشید من جواب میدم بستگی به ژنتیک داره اما اکثریت افراد بعد از پریودی نهایت ۵ سانت قدشون اض ...

خواهش میکنم عزیزم لطف کردی..آخه من دخترم بلوغ زودرس داره براش آمپول میزنم دوساله که پریود نشه و قد بکشه نمی‌دونم کارم درست بوده یا نه خودمم سر درگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم لطف کردی..آخه من دخترم بلوغ زودرس داره براش آمپول میزنم دوساله که پریود نشه و قد ب ...

بنظرم بهترین کار را کردی 

منم علائم داشتم و پریود شدم

خانوادم مخالف امپول بودن ، درمان های دیکه غیر امپول خیلی بردن اما تاثیری نداشت انچنان  و تا راضیشون کردم دیگه پریود شده بودم و فایده نداشت و دکتر قبول نکرد 

من قدم خیلی کوتاهه و واقعا قد کوتاه اذیت کننده هست توی جامعه

به عنوان یه فردی که توی این شرایطه

اگر برگردم به قبل خودمو تیکه تیکه میکنم که برم امپول بزنم 🥲😅😁

من اطرافیانم دیدم که امپول زدن و قدشون خیای خوب شده 

شاید خدایی ناکرده عوارضی داشته باشه اما بعد یه مدت خوب میشه همش 

بیشترین چیزی هم که شاید باعث عوارض بشه همین استرس هست 

یعی کنید اصلا با دیگران جلوش مقایسه اش نکنید و درمورد کوتاهی قدش اصلا جلوش ناراحت نباشید و کاملا امیدوار باشید 

شب ها زود بخوابه و تغذیه خوب داشته باشه 

قدش عالیه میشه

من دوستان زیادیم را دیدم استفاده کردن و خیلی راضی بودن

فقط اینکه بهترین دکتر را انتخاب کنید که خیالتون راحت باشه ❤️

بنظرم بهترین کار را کردی منم علائم داشتم و پریود شدمخانوادم مخالف امپول بودن ، درمان های دیکه غیر ام ...

مگه چند سالگی علاعم داشتی؟؟دختر من الان قدش عالیه ده سالشه ۱۴۷ ولی چون سن استخوانی زیاد تراز سن واقعی خودشه دکتر میگه احتمالا قدش زود متوقف بشه ..و اینکه من براش فقط ضد بلوغ میزنم هورمون رشد نداده چون فعلا خوب داره قد می‌کشه خودم ۱۶۱باباش۱۷۸بنظرت دخترم ۱۶۰میشه؟؟

مگه چند سالگی علاعم داشتی؟؟دختر من الان قدش عالیه ده سالشه ۱۴۷ ولی چون سن استخوانی زیاد تراز سن واقع ...

من ۹الی ۱۰ سالگی علایم داشتم 

ان شاالله که متوقف نشه و به قد دلخواهتون برسه ، تشخیص دکتر که خیلی مهمه اما من حس میکنم ان شاالله درمان را ادامه بدید به قد دلخواهتون میرسه ❤️🥰

نه حقیقتا با اینکه رابطمون خوبه اما هیچ وقت خوشش نمیاد و محاله 😅حالا رابطه ی شما و مادرتون و به خال ...

نه اونیکی خالم گفته نه اونی که بچش مرده. خالم همونی که بچشو از دست داده میگه بچم باشه زیرش لگن میذارم زیرشو می‌شورم 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

کد معرف هدیه نقدی اپلیکیشن صراف از صراف بدون قید و شرط پاداش نقدی دریافت کنید از طریق گوگل پلی یا بازار اپلیکیشن صراف رو نصب کنید کد معرف در اپلیکیشن وارد کنید 8fwz5

فقط در صورتی که کد معرف رو وارد کنید به شما اعتبار هدیه داده خواهد شد با وارد کردن کد معرف در اپلیکیشن صراف تا ۲۰،۰۰۰ پاداش نقدی دریافت کنید و افراد بیشتری معرف کنید درضمن تا سقف 100میلیون می توانید وام دریافت کنید

عزیزم وقتی پریود شدی قدت چند بود الان چنده ؟؟درسته میگن بلوغ زودرس جلوی رشد رو میگیره؟

من ۱۵۰ بودم تقریبا و از همه همکلاسیام بلند تر 

اره متاسفانه بابای من ۱۹۰  همه فکر میکردن منم قد بلند میشم اما الان ۱۵۸

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀