2777
2789
عنوان

کل دیشب بیدار بودم خیلی کلافه م

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 94 پست
وای خدا منم حس میکنم اون ماه اخر بعدشم زایمان غول اخرهایشالا بسلامتی هممون ردش کنیم زایمانت طبیعی ...

ماه اخر خیلی خیلی سخته

من از ۳۲ هفته به بعد دیگه زندگی برام خیلی سخت شده 

من سزارینم 

کم کم دارم از بچه آوردن منصرف میشمممم🫠

خیلیییی خودتو اماده کن  فک کن من بی دلیل کل دیشب تا صب بیدار بودم تمام بدنم درد میکنه بخاطر بزرگ شدن بچه

سرماخوردم دارو نمیتونم مصرف کنم  مجبورم تخمل کنم

کل شرایط سختیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماه اخر خیلی خیلی سختهمن از ۳۲ هفته به بعد دیگه زندگی برام خیلی سخت شده من سزارینم

منم باورکن حس میکنم زمان وایسادن تا ماه پیش خیلی زود زود روزا تموم میشد  اما الان همش درد دارم راحت نمیخابم نمیتونم خونه کار کنم   خیلی کلافه م

من بچه اولمه ۲۷سالمه گاهی میگم عمرا دیگه بیارم گاهی هم میگم بچه گناه دارتنها باشه هندل کردن ۳تا بچه ...

چرا واقعا سخته منم بچه اول همیشه میگفتم یکی ولی یجورایی دیدم نه تک فرزندی خیلی بده.خوبی زایمان اول اینه نمیدونی چی سرت میاد من الانا باز یاد زایمانم میوفتم از استرس تپش قلب میگیرم

منم باورکن حس میکنم زمان وایسادن تا ماه پیش خیلی زود زود روزا تموم میشد اما الان همش درد دارم راحت ...

هر هفته انگار اندازه یک ماهه میگذره 

حالا من خوبه خونه دارم شاغل بودم واقعا نمی تونستم برم سر کار انقدر حال و روزم وحشتناکه😥

هر هفته انگار اندازه یک ماهه میگذره حالا من خوبه خونه دارم شاغل بودم واقعا نمی تونستم برم سر کار انق ...

من سرکار نمیرم کلافه میشم  میرمم اونجا طاقت ندارم  میدونی انگار عادت کردم به بیرون خونه  اما خب تو بارداری بیرون خونه بودن هم عذابه یا گشنمه یا دسشویی دارم😂

من سرکار نمیرم کلافه میشم میرمم اونجا طاقت ندارم میدونی انگار عادت کردم به بیرون خونه اما خب تو ب ...

شغلت راحته ؟

جسمی اذیت نمیشی

منم هیچ جا طاقتم نمیگیره اما این ماه اخری انقدر اذیتم میگم کاش فقط بمونم تو خونه 

شغلت راحته ؟جسمی اذیت نمیشیمنم هیچ جا طاقتم نمیگیره اما این ماه اخری انقدر اذیتم میگم کاش فقط بمونم ...

یه روز درمیون میرم ۷ساعت  ماه نهم میخام مرخصی زایمان بگیرم دیگه خودم اماده کنم برا زایمان   من دوس دارم طبیعی بیارم  بنظرت سخته؟