2777
2789
عنوان

کمک ترو خدا چرا توهمی میشم صبا باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
اره دیگ حالت کابوسه ولی من الان بیشتر روزا اینطور میشم

منم بیشتر روزای بارداریم همین جوری بودم بعد زایمان خوب شدم به قول اون کاربر شاید واقعا برای هورمون هاست چون من چند ماه بعد زایمان خود به خود خوب شدم

اره انقدر خسته میشدم وقتی بیدار میشدم شاید وقتی شوهرت می ره سرکار میترسی منم شوهرم میرفت اینجوری میش ...

نمیدونم والا اصلا اینطور نبود خونم ارامش میداد دلم میخواست اصلا شوهرم زود تر بره راحت تر یخوابم یهو این بلا سرم اومد خورد خوراک از سرم انداخت

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بیشتر روزای بارداریم همین جوری بودم بعد زایمان خوب شدم به قول اون کاربر شاید واقعا برای هورمون ه ...

نمیدونم خدا کنه همش توهم باشه شما اهل کجاید مثلا روستاین جاتون شلوغه ؟

نمیدونم والا اصلا اینطور نبود خونم ارامش میداد دلم میخواست اصلا شوهرم زود تر بره راحت تر یخوابم یهو ...

واقعا بده سخته من یه بار همینجوری شدم دخترم به دنیا اومده بود نمیدونستم چشا مو باز کنم گفتم مردم دیگه بیدار نمیشم استرس گرفته بودم می گفتم دخترم میخواد چیکار شه من نمیتونم بیدار شم واقعا بده خدا بهت یه خواب خوش بده عزیزم درکت میکنم واقعا 

نمیدونم خدا کنه همش توهم باشه شما اهل کجاید مثلا روستاین جاتون شلوغه ؟

منم فکر میکردم یکی تو راه پله صدام میکنه اما اینجوری نبود همش کابوسه اما اینقدر واضح بود که من می گفتم واقعیه بعد فهمیدم تو همه یعنی خوابه

واقعا بده سخته من یه بار همینجوری شدم دخترم به دنیا اومده بود نمیدونستم چشا مو باز کنم گفتم مردم دیگ ...

واقعا اوایل بچه بودم میترسیدم خیلی مثلا کنار خالم یا هر کسی خواب بودم میخواستم جیغ بزنم بیدارش کنم تکونش بدم جواب نمیدادن ک بیدارم کنم بعدش داستان میدیدم میگفتن عع میدیدم هی دهنت تکون میخوره دستت تکون میخوره برا این بود

منم فکر میکردم یکی تو راه پله صدام میکنه اما اینجوری نبود همش کابوسه اما اینقدر واضح بود که من می گف ...

خدا کنه توهم باشه امروز واقعا ترسیدم اخه  ثبلش تنها بودم الان ک تازه باردار شدم میترسم براش دعا نویسه گفته شاید بچش دیونه دنیا بیاد 

خدا کنه توهم باشه امروز واقعا ترسیدم اخه ثبلش تنها بودم الان ک تازه باردار شدم میترسم براش دعا نویس ...

نه بابا دختر من سالم دنیا اومد که اما بچم یکم ترسو شده یکم ها چون من تو بازداریم زیاد میترسیدم فک کنم تاثیر گذاشته روش میگم که وقتی تنهایی بدتره سعی کن بری خونه کسی تا یه مدت اینجوری نشی بعد شاید خوب شدی

نه بابا دختر من سالم دنیا اومد که اما بچم یکم ترسو شده یکم ها چون من تو بازداریم زیاد میترسیدم فک کن ...

بدبختی شوهرم خونه خودمون خوابش میگیره من باید باشم کنارش