2777
2789
عنوان

شوهر من همش منو مقصر میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 19 پست

اختلال ایشون ربطی بخپه شما نداره..به اورولوژیست مراجعه کنن..یه دارویی می ده که یه مدت استفاده کنه ان شاءاله خوب می شه...البته ممکنه گه گاهی بازگشت داشته باشه ولی الان مهمه چون اعتماد به نفسش رو کم می کنه و مشکلش بد تر می شه..پس دارو استفاده کنه که فعلا روحیه اش تخریب نشه و بعدا که خوب شد می تونه دارو رو کنار بگذاره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببین کار خاصی ارت میخواد که انجام بدی؟ مثلا بعضی مردا دوس دارن زن خیلی حرف بزنه یا عشوه بریزه یه حرک ...

نه هیچی نمیگه اصلا. فقط وقتی این مشکل پیش میاد شدیدا عصبی میشه میگه تو بلد نیستی چیکار کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره با. داد و فریاد ی دیوار دفاعی درست می‌کنه که پشتش سنگر بگیره ،و از تیرهای احتمالی اعتراض شما در امان باشه ، بعبارتی دست پیش گرفته پس نیوفته

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

کد معرف هدیه نقدی اپلیکیشن صراف از صراف بدون قید و شرط پاداش نقدی دریافت کنید از طریق گوگل پلی یا بازار اپلیکیشن صراف رو نصب کنید کد معرف در اپلیکیشن وارد کنید 8fwz5

فقط در صورتی که کد معرف رو وارد کنید به شما اعتبار هدیه داده خواهد شد با وارد کردن کد معرف در اپلیکیشن صراف تا ۲۰،۰۰۰ پاداش نقدی دریافت کنید و افراد بیشتری معرف کنید درضمن تا سقف 100میلیون می توانید وام دریافت کنید