2777
2789
عنوان

کمممک رو یکی کراش زدممم ببینین چیشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست
نه نذاشتم

آها اگه عکستو بزاری خوشگل باشی و یکم محلش بدی پی ویتم میاد، من تو بازی آنلاین یک ماه تلاش کرد توجه یه پسریو جلب کنم باهام شوخی میکرد اما پی وی نیومد من هیچ عکسی از خودم نزاشته بودم، تا اینکه یه دختره اومد قیافش معمولی رو به بالا بود تا ادای تیکه کلام این پسره رو در آورد یکی دوروزه با هم مچ شدن،دیگه پسره فقط به اون محل میاد زیاد به من محل نمیداد، با هم میومدن تو بازی ینی معلوم بود قبلش در حال چت بودن هماهنگ کردن

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها اگه عکستو بزاری خوشگل باشی و یکم محلش بدی پی ویتم میاد، من تو بازی آنلاین یک ماه تلاش کرد توجه ی ...

درسته متوجهم. من بیشتر از اطلاعاتی که داشت خوشم اومد. با اینکه ۲۵ سالشه ولی به اندازه یه مرد ۵۰ ساله اطلاعات داره. همه کتابارو خونده

بعد شخصیتشم طوریه که میبینه یکی هول بازی در میاره میرینه بهش خیلی ادعاش میشه

از اونطرف خودش این مدلی صحبت می‌کنه

بعد یه طوری کاربلد و حرفه ایه که هیچکی برچسب هول روش نمیزنه همه دخترا واسش له له میزنن 

ما به دنیا آمدیم تا رنج ها بی صاحاب نباشند...

درسته متوجهم. من بیشتر از اطلاعاتی که داشت خوشم اومد. با اینکه ۲۵ سالشه ولی به اندازه یه مرد ۵۰ ساله ...

نمیدونم ولی لطفا تا بیشتر درگیرش نشدی اون گروهو ترک کن تا مث من نشی،این پسره که گفتم هم باهوش و مودب و مهربون بود،بعدا فهمیدم بجز اون دختره که گفتم با یه دختره دیگه هم خیلی صمیمی بوده،ینی با اون بوده اینم تو نیمکت ذخیرش داشت

.

نمیدونم ولی لطفا تا بیشتر درگیرش نشدی اون گروهو ترک کن تا مث من نشی،این پسره که گفتم هم باهوش و مودب ...

لفت دادم. عجب آدم لاشی بود. همین چیزا باعث شده نسبت به پسر جماعت بی اعتماد بشم 

حتی اگه تو این شرایطم نبودم باز جرعت نمی‌کردم با پسر ایرانی وارد رابطه بشم

اینجور پسرا فقط واسه لاس زدن جذابن تو زندگی بدردنخورن

این لعنتی جدا از اینکه لاسر قوی بود درک و شعور یه مرد ۴۰ ۵۰ ساله رو داشت. بعد ماشالا در کنار دختربازیاش سرکارم می‌رفت هدفمند بود قشنگ میدونست کجا تمرکزشو بذاره رو اهدافش کجا بذاره سر دختر بازی

این لعنتی جدا از اینکه لاسر قوی بود درک و شعور یه مرد ۴۰ ۵۰ ساله رو داشت. بعد ماشالا در کنار دخترباز ...

نه بابا اتفاقا تو کارشونم موفق نیستن فقط بلدن خوب پول دربیارن چون بشدت این قدرت لاسریشون وابسته به پوله 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه بابا اتفاقا تو کارشونم موفق نیستن فقط بلدن خوب پول دربیارن چون بشدت این قدرت لاسریشون وابسته به پ ...

از اوضاع کارش خبر ندارم ولی تو هر بحثی اطلاعات داشت هر کتابی که اسم میبردی رو از قبل خونده بود 

واسه همین اخرا سعی میکردم زیاد باهاش وارد بحث نشم که تهش کم بیارم

از اوضاع کارش خبر ندارم ولی تو هر بحثی اطلاعات داشت هر کتابی که اسم میبردی رو از قبل خونده بود واسه ...

فقط خونده بود ولی نفهمیده بود جذب این اطلاعات داشتنش نشو عالم بی عمل زیاده 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣