2777
2789
عنوان

کمممک رو یکی کراش زدممم ببینین چیشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لفت بده. بعدا میفهمی کار خوبی کردی. بهانه های کلی دوست پیدا کردم و فلان ، رو بریز دور چون نمی‌ذاره ع ...

باشه ممنونم🌹 فقط یهو دیدم تصادفی یه جا دیگه پیداش شد شوکه شدم. چون واقعا احتمالش یک در میلیون بود این همه گروه 

ما به دنیا آمدیم تا رنج ها بی صاحاب نباشند...

خب پس طرف هوله یا فکر میکنه همه با ی عزیزم خر میشندل نبندی بهش

ببین پیشنهاد نمیده یا پیوی نمیره. ولی بین جمله هاش سوسکی این کلمه هارو ب کار می‌بره طوری که نمیتونی گارد بگیری بگی این چ ادبیاتیه😐

اره با همه اینطوریه. اول کسیو محل نمی‌داد با من یه طور رفتار میکرد مثلا یهو ب صورت سوسکی می‌گفت عشقم ...

افرین دختر👏

چقد عاقلی..

خیلی‌ خوشم‌‌ اومد‌ از اینکه زود متوجه شخصیتش شدی و واکنش درست دادی❤️🥰🥰

دچار🌿
خب دیگه طرف راه رو بلده چطور بره خیلی ریز لا....س میزنه

قسمت جالبش اینجاس همون اول میفهمم چطور آدمین ولی ذهنم سریع درگیر میشه

این ک مجازیه تو حضوری خدا بهم رحم کنه

افرین دختر👏چقد عاقلی..خیلی‌ خوشم‌‌ اومد‌ از اینکه زود متوجه شخصیتش شدی و واکنش درست دادی❤️🥰🥰

عاقلم ولی متاسفانه این ذهن لعنتیم کنترلش دست خودم نیست