2777
2789
عنوان

جدا کردن نوزاد از مادر برای همیشه

296 بازدید | 32 پست

من الان سه ماه و نیمه باردارم بنا به یه دلایلی ۵۰ درصد ممکنه مجبور بشم نوزاد رو برای همیشه از خودم جدا کنم و دیگه هیچوقت نبینمش تا حالا کسی رو دیدین این اتفاق براش افتاده باشه؟ بعدا وضعیت روانی مادر چطور بوده؟ ضمنا بارداری اولم هست 

امکان پشیمونی چقده؟ وقتی برای اولین بار مادر نوزاد رو میبینه چطوره؟ دلبستگی بهش در چه حده چه اتفاقاتی از لحاظ عاطفی و روحی میفته؟ اگه کسی میتونه کمک کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحظه ای ک تکوناش حس میکنی بهش وابسته میشی چه برسه دنیا اومدنش

با اولین نگاه بهش  عاشقش میشی

خیلی سختت میشه دختر

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

اگه قبل باردار شدن قضیه میدونستی و اقدام کردی پس یعنی خودت بچه نمیخواستی اگه تا اخر سعی کنی وابسته اش نشی و همیشه فقط فکرت به رسیدگی خودت باشه با عقلت راه میری میتونی با دلت نه سخت میشه برات 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس چرا میخای جدا کنی نوزادتو

یه مادر تنها هستم پدرش منو تنها گذاشته شرایط ممکنه طوری باشه بهزیستی به زور بگیره البته صد در صدی نیست شاید نگهش دارم الان که اصلا حس بارداری ندارم