2777
2789
عنوان

از کجا باید فهمید کراشتم دوست داره

143 بازدید | 25 پست

رفتاراش عجیبه

یعنی یه روز نشون میده شاید حسی بهم داشته باشه روز دیگه کاملا سرد

از کجا میشه فهمید

سنمونم کمه که بخواد بیاد جلو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اونی که مد نظر منه یروز انقدر حالش خوبه و باهام حرف میزنه که خودمم شک میکنم و یروزم نه اهمیت می ...

اره دقیقاا ببین یه روز اومد پیام داد کمکم کرد

باز بعد شروع کرد به بی محلی

اره دقیقاا ببین یه روز اومد پیام داد کمکم کردباز بعد شروع کرد به بی محلی

دقیقا منم با طرف نشستم صحبت کردم خیلی زود هم سین میکرد 

ولی الان ۱۰ساعت طول میکشه که ی پیام رو جواب بده

بنظرم محل نذار کلا دیگه برای خودت سعی کن بزرگش نکنی همش منتظرش نباش 

اینکه صبرکنید تا یکتفر بنا به میل خودش هروقت خواست باهات خوب باشه حس بدی داره انگار آدم اولویت نیست فقط هروقت طرف مقابل میلش بکشه سمتت میاد حالا ب دلیل کمک بهت ، یا هرچی. 

این تویی که آسیب میبینی . 

دقیقا منم با طرف نشستم صحبت کردم خیلی زود هم سین میکرد ولی الان ۱۰ساعت طول میکشه که ی پیام رو جواب ب ...

من یه بار بهش پیام دادم گوشیو بلافاصله گذاشتم کنار پشیمون شدم خواستم پیاممو پاک کنم دیدم در حال تایپ کردنه

با اینکه میگفت سرم خیلی شلوغه و جواب دایرکت نمیداد

ولی باز یه کاری کرد که حس کردم همه اون اتفاقا وزنی بیش نبوده و من توهم زدم

بنظرم محل نذار کلا دیگه برای خودت سعی کن بزرگش نکنی همش منتظرش نباش اینکه صبرکنید تا یکتفر بنا به می ...

اره الان دارم اذیت میشم ولی چه فایده که چندین ساله دوسش دارم و از حد کراش گذشته دیگه

طوری که حالش بد باشه منم پا به پاش حالم بد میشه به خدا التماس میکنم حالش خوب بشه من دیگه نمیخوامش فقط خوب بشه

من یه بار بهش پیام دادم گوشیو بلافاصله گذاشتم کنار پشیمون شدم خواستم پیاممو پاک کنم دیدم در حال تایپ ...

دقیقا 

طرف مقابل من واقعا آدم مودی هست خیلییی زیاد و این اذیتم میکنه

دقیقا طرف مقابل من واقعا آدم مودی هست خیلییی زیاد و این اذیتم میکنه

خیلی بده کاش یا اگه دوست ندارن کلا بی توجهی کنن اگه هم حسی در میون هست اگه نمیگن هم اینجوری نکنن

خیلی بده کاش یا اگه دوست ندارن کلا بی توجهی کنن اگه هم حسی در میون هست اگه نمیگن هم اینجوری نکنن

با دوستم راجع به این موضوع صحبت کردم 

حرفش درست بود 

گفت شاید منتظرن تو پیش قدم بشیم

با دوستم راجع به این موضوع صحبت کردم حرفش درست بود گفت شاید منتظرن تو پیش قدم بشیم

آخه پیش قدمم بشی فردا یه بحثی پیش بیاد میگه تو بودی که اومدی سراغم

بعد من میدونم طرف من جنبه پیش قدم شدن نداره 

با دوستم راجع به این موضوع صحبت کردم حرفش درست بود گفت شاید منتظرن تو پیش قدم بشیم

بعضی وقتا فکر میکنم شاید انقدر بدم که اینجوری میکنه بعد جالب اینجاست چون فامیل دوره میدونم از اینایی بوده که با خیلیا ارتباط داشته ولی هیچوقت به قصد اونم سراغ من نیومد