2777
2789
عنوان

ویروس جدید سرماخوردگی کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥲من خودم تنگی نفس دارم همیشه اگه ریه ام درگیر شه دیگه تموم

اگ اول مریضیته برو سرم بزن ودوبسته چرک خشک کن بخور این مریضیه چندروز اولش یه آبریزش خفیف تب لرز میگیری بعد حمله میکنه به استخوان ریه ات زود باید بهش برسی من دیر متوجه شدم طولانی تر درگیرش بودم

ممنونم عزیزمم میخورم تازه خوردم بدنم چرا با ویکس چرب کنم?

برا بدن دردت دیگه ریلکس میکنه دردت تسکین میده من هروقت کوفته میشم دستکش یبار مصرف میپوشم تا نخوام پاشم دستمو بشورم با ویکس ماساژ میدم و دراز میکشم 😅😅 

اره بچه من ۴ سالشه نصف شب دست وپاش باهم گرفت شروع کرد جیغ زدن هنوزم گاهی میگ پام درد میکنه فقط حواست ...

من از بچه خواهرم گرفتم اون به داداشش داد ویروس رو ماسک میزنم بدبختی من جایی نمیرم درس میخونم از این بچه گرفتم ۴سالشه.. ولی بخدا غلط کنم تو هوای آزاد هم بدون ماسک برم مثل فلج ها بودم میخام برسم دستشویی نمیتونستم تو حموم غش کردم من خودم تپش قلب دارم ولی امروز صد هااا برابر بدتر شد بدتر این نفس بهم یاری نمیداد من کرونا گرفتم بخدا این بدتر بود به گوه خوری افتادیم  

اگ اول مریضیته برو سرم بزن ودوبسته چرک خشک کن بخور این مریضیه چندروز اولش یه آبریزش خفیف تب لرز میگی ...

آخه دیروز رفتم دکتر ،خراب شده سرم نداشتن گفت تموم شده شوهرمم باید همون موقع میرفت سرکار مجبورشدم بیام خونه دیگه ام نرفتم ولی فردا حتما میرم 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

برا بدن دردت دیگه ریلکس میکنه دردت تسکین میده من هروقت کوفته میشم دستکش یبار مصرف میپوشم تا نخوام پا ...

ندارمم ولی میخرم میمالمم‌‌‌... تورو خدا مواظب باشید من از یه طفل گرفتم این بچه چقد اذییت شد اگه بچه داری مواظب باش 

من از بچه خواهرم گرفتم اون به داداشش داد ویروس رو ماسک میزنم بدبختی من جایی نمیرم درس میخونم از این ...

این مریضیه رو بیشتر بچه ها انتقال میدن بچه ها هم خفیف تر از بزرگترا میگیرن بعد یه چیز جالب تر که من فهمیدن این مریضه تو ۵ روز اول قابل سرایت هست همون موقع که آبریزش لرز داری بعد اون تو سرف ها استخوان درد انتقال پیدا نمیکنه کاش  اونی که مریضه چندروز اول خونه بمونه بعد بره بیرون چون شوهرم از مانگرفت بااینکه همه جا سرفه میکردیم

من از بچه خواهرم گرفتم اون به داداشش داد ویروس رو ماسک میزنم بدبختی من جایی نمیرم درس میخونم از این ...

منم تپش قلب داشتم الان بدتر شده ،گلومم همش خشکه😐🥲

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

ما یکی از فامیلامون گرفت بنده خدا یه ماهه بستریه بیمارستان

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

ازشنبه گلودرد و سرفه داشتم میگفتم ازالودگیه شاید. دوغ سرد خوردم گفتم شایدبهترشه. ظهرخوابیدم بیدارشدم دیدم سردرددارم باگلودرد. شب لرز اضافه شد با تب. حالم خوب نبود. رفته رفته بیشترم میشد. شب تاساعتای ۱ بیداربودم از بدن درد و لرز خوابم نمیبرد تا ۲ بزور خوابیدم بعد تا ۵ صبح کشیک میدادم .پامیشدم کل خونه رو دور میزدم. دستوصورتمومیشستم بدنم خنک شه بتونم بخابم. تا ۸یکم خابیدم . پاشدم صبحانه خوردم ومسکن خابیدم تا۱۰. رفتم دانشگاه رفته رفته تب ولرزبیشترمیشد حواسمم جمع کلاس نبود اون روزم سرم تکیه به دیوار بود.سردم بود ازطرفی چشام میسوخت. اومدم خونه گفتم میرم میخوابم بهترمیشم . نشد تب وبدن دردنمیزاشت . رفتیم دکتر اخرشم ختم به سرم وامپول شد. میلرزیدم .۲ساعتم این طول کشید

بدن درد کوفتگی سردرد خستگی نمیتونمم بخوابم. درسام مونده یه دو صفحه میخونم انگارکوه کندم میرم پی یه کاردیگه.

الانم هنوز خوب نشدم سرفه های اولم وحشتناک بود الان خلط داره باکوفتگی

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

من خودم صبورم تحمل میکنم ولی این طوری بود که من که ناله نمیکنم فقط ناله میکردم حالت تهوع استفراغ دلپیچهه بدن درد سردررد تنگی نفس من گفتم کرونا برگشتهه بنده خدا پرستار مطب از بیمارها گرفته بود نزدیک بود غش کنه گفت این چه سمیهه تا دکتر نرفتم نمیتونستم اگه خدایی نکرده الوده شدید صبر نکنید برید دکتر وگرنه بدتر میشه بهتر نمیشه 

آخه دیروز رفتم دکتر ،خراب شده سرم نداشتن گفت تموم شده شوهرمم باید همون موقع میرفت سرکار مجبورشدم بیا ...

یه اشنا پیدا کن تو داروخونه برامنم اینجور گرفتم چون دکترا به زور مینویسن