2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم کنم جفت بچه هام تن ماهی خوردن مریض شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 40 پست
نمیره... من چند نفر رو دیدم و شنیدم که مشکل براشون پیش اومده حتی با جوشوندن

مشکل شاید بلاخره غذای بسته بندی بیرونه شاید موردی داشته باشه ولی این سم با جوشوندن ازبین میره.ما تو واحدهای دانشگاهمون داشتیم. شاید اصلا این بچه ها از یکی ویروس اسغهال استفراغ گرفته باشن یا قبلش هم غذای سرد مثل خیار خوردند معدشون سرد شده باشه.

یکی چهارسالشه از دیروز صب دفعش ابکیه الان داره بهتر میشه اون یکی دوسالشه تازه تو خواب پاشد بالا اورد ...

عزیزم نگران نباش اگه بخاطر تون ماهی بود همون لحظه به شدت حالشون بد می شد نهایت تا ۷_۸ ساعت .

الان داری میگی از دیروز... احتمالا همین ویروس گوارشیکه خیلی بین بچه ها رایج شده رو گرفته بودن تون ماهی چرب بوده اذیت شون کرده و خودش رو نشون داده

وگرنه از تون ماهی باشه در حا بدن رو میندازه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل شاید بلاخره غذای بسته بندی بیرونه شاید موردی داشته باشه ولی این سم با جوشوندن ازبین میره.ما تو ...

بله اینم هست... چه دقیق و با جزئیات توضیح دادین.... واقعا قانع کننده بود... ممنون ولی من منظورم اینه غذای کنسروی خوب نیست همین 

وای منم خیلی دوست دارم .ولی شما که جوشوندید . انشاالله طوری نیست .چه مارکی بود

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
عزیزم نگران نباش اگه بخاطر تون ماهی بود همون لحظه به شدت حالشون بد می شد نهایت تا ۷_۸ ساعت .الان دار ...

عزیزم علائم ویروس گوارشی رو میگید ؟ میدونید؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم علائم ویروس گوارشی رو میگید ؟ میدونید؟

من گرفته بودم تهوع و اسهال و پیچش شکم 

اشتهام و از دست داده بودم و گاهاً تب هم میکردم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

طبع تن ماهی به شدت سرده ممکنه سردی کرده باشند یا خرما یا چای نبات بهشون بده البته اون که اسهال داره رو نمیشه چای نبات داد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸