2777
2789
عنوان

تیکه موندن توی معده

193 بازدید | 25 پست

سلام بچها خوبید شما اعتقادی دارید تیکه بمونه توی معده بالای نافم ضربان میزنه حس نیکنم یجور تیکس نمیدونن شاید اشتباه میکنم میکروب داشتم هر جا میرفتم یکی میگف معدت غذا مونده یکی میگف تو گلوت مونده یکی میگف نافت هست میخوام ببینم تجربه دارید ؟؟؟ چطور میتونم خودم رد کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم ازتون که دکترا نمیفهمن!دکترا آندوسکوپی کنن میبینن همه چیو از کجا نمیفهمن؟

نمیفهمن ک نه

اعتقاد ندارن بهش

من خودم ی مدت هر چی گوشت میخوردم میموند

ماهی ی بار میرفتم رد میکرد 

بعد ی مدت درست شد

علائمشم اینه بی اشتهایی خواب آلودگی و...

دکتر رفتی؟ 

دکتر بری بهتره

3روز صبح زود  ناشتا مثل بارفیکس از جایی خودتو تاب بده 

اگه منع نداره برات حدود یک هفته شربت سکنجبین بخور  با عسل و لیموی طبیعی

هر روز یک لیوان

یک سوم لیوان شربت دو سوم آب 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هر طب سنتی میری میگ اره اونی ک من میگم هست اونا نمیفهمن بعدش میای دوباره شروع میشه بنظرت تیکه میتونه ...

ناف و تیکه فرق میکنن

نافتم احتمال اینکه بیفته زیاده

خودم تجربشو ندارم ولی خواهرم تند تند میفته براش

ی ذره کار سنگین بکنه نافش تکون میخوره 

نمیفهمن ک نهاعتقاد ندارن بهشمن خودم ی مدت هر چی گوشت میخوردم میموندماهی ی بار میرفتم رد میکرد بعد ی ...

منن اینو دارم خستم دکترا و طب سنتی زیاد رفتم بخدا سه ماهه پاییز من همش مشکل گوارشی داشتم 

اره ولی خیای از دکترا همون اندوسکوپیم نمیکنن

عزیزم آندوسکوپی اندیکاسیون داره 

نمیشه هرکی بخوان آندوسکوپی کنن 

کاملا متوجهم حس بدی داری ولی اگه پزشک مطمئنت کرده ربطی به معدت نداره  اعتماد کن

ناف و تیکه فرق میکنننافتم احتمال اینکه بیفته زیادهخودم تجربشو ندارم ولی خواهرم تند تند میفته براشی ذ ...

باورت نیشه خودمم مونرم کددمه کار سنگین نکردم این مدت دست چپمم درد میکرد دیشب