2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 94 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم همچین چیزی نیست در کل ریشه کارش زشته جسارت نباشه اما این واقعا توجیح مسخره ایه مگه خود صاحب ...

درسته منم مادرشوهرم دست کنی نداره من فقط فک کردم بلکه تازه عروسه اینجوری میکنه  وگرنه من خودم چه ها ک نکشیدم از دست مادرشوهرم و دقیقا اینقد سلطه گر بود  و زبانا هن میگفت ک خونه خودمه  خونه خودش فرشاش آفت زده بود زیرش ی جارو نکشیده بود میومد خونه من دسمال برمیداشت  جارو میذاشت توالت میشست. ک جی یعنی  تو بلد نیستی من خانمم 

خونه مال خودمونه

خب پس ببخشید اما شمشیرتو از رو ببند هیچ کدوم از رفتار هیچ مادرشوهری بی قرض و غیر عمد نیست اتفاقا همش عمدیه هر حرفی که راحت میزنن با اون سن و سال قطعا میدونن می‌تونه دل طرف مقابل و بشکنه تجربشون از منو شما بیشتره پس مطمئن باش می‌دونه و می‌کنه اگه شوهرت هواتو داشته باشه اونم یه بار جدی صحبت کنه سر این موضوع هم روی واقعیشو میبینی هم دیگه پاشو بریدی بابا شاید آدم حال ندارع کمدشو مرتب کنه همیشه یه روزایی همه چی و بریزه توش درو ببنده یا شاید نخواد فلان وسیله رو کسی ببینه اصلا مگه خودمون نمی‌تونیم نشون بدیم که ادای صابخونه در میارن در کل خیالت راحت تو کار اشتباهی نمیکنی پیشگیری کن بعدا دلت واسه خودت نسوزه که چرا زودتر کاری نکردی و اون اینهمه اذییتت کرد

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

ببین اگه اون لجبازه تو ۱۰ برابرش لجبازی کن

اگه جلوی شوهرم و پدرشوهرم باهاش حرف بزنم و بگم که چقدر اذیت شدم ، مطمئنم اونا هم باهاش برخورد میکنن . به نظرم بهترین کار همینه 

خب پس ببخشید اما شمشیرتو از رو ببند هیچ کدوم از رفتار هیچ مادرشوهری بی قرض و غیر عمد نیست اتفاقا همش ...

اصلا من میگم حتی اگه همیشه کمد و همه جا کاملا مرتب باشه هم باز اساس فوضولی کردن زشته ، حالا جالب اینجاست که قبلا هم بهش تذکر داده بودم ولی ده نفرو دنبال خودش راه میندازه تا همه جا رو بررسی کنن و البته فقط اقوام خودشون این مدلین ، فامیلای ما اصلا همچین کاری نمیکنن به خدا 

آخه میترسم مهمون ناراحت بشه فکر کنه منظورم به اونه

اشکال نداره بهش بگو مهمون رو ببر خونه خودت کل محتویات خونه رو بهش نشون بده .بدم میاد خونه من این کارو میکنی.مطمئن باش مهمون حق رو بخودت میده دو سه بار این طوری کن. بعدم تو هم مهمون رو ببر خونش داخل محتویاتش رو نشونشون بده. میخواد به بهونه مهمون ببینه چی به خونت اضافه کردی

اصلا من میگم حتی اگه همیشه کمد و همه جا کاملا مرتب باشه هم باز اساس فوضولی کردن زشته ، حالا جالب این ...

بخدا با پوست و استخونم درک میکنم اون لحظه چه حسی داری و چقدر از درون اذیتی که چی بگی هم حرصت خالی شه هم بد نشه هم شخصیت خودت زیرسوال نره مریضن اینجوری آدما من مادر شوهرم واقعا سادیسمیه حالا فردا یه تاپیک میزنم اگر شد تعریف میکنم بیا اگر دوست داشتی شاید تو اشتباهات منو نکردی و کوتاه نیومدی دیگه در قبالش

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

زیاد بین ما دخالت نمیکنه ولی امشب خودش دلش به حال من سوخت که چقدر همه جا رو بهم ریختن

نشون میده حالا چرا بهم بریزه؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اشکال نداره بهش بگو مهمون رو ببر خونه خودت کل محتویات خونه رو بهش نشون بده .بدم میاد خونه من این کار ...

اون مثلا میخواد جهاز عروس رو نشون بده

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
بخدا با پوست و استخونم درک میکنم اون لحظه چه حسی داری و چقدر از درون اذیتی که چی بگی هم حرصت خالی شه ...

مادرشوهر من به لجبازی مشهوره 

اگه بهش بگی این کارو نکن ، تا اشکتو درنیاره بیخیال نمیشه . ولی اگه شوهرم بهش بگه نکن دیگه گوش میکنه ، منتهی من خودم نمی‌خواستم شوهرم رو دخالت بدم ولی الان که می‌بینم هرچی بهش بگم فایده نداره ، به شوهرم میگم بهش تذکر بده 

نشون میده حالا چرا بهم بریزه؟

بابا همه چیزو از توی کمد ها میکشه بیرون نشون میده بعد همونجا ولشون میکنه میره ، باورت میشه حتی کشو لباس زیر ها رو هم باز میکنه ؟ حتی قاب عکس ها رو هم از رو دیوار میاره پایین 🤦‍♀️