2777
2789
عنوان

یک عدد معتاد به سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 46 پست

من چند سال میکشیدم الان ۳_4 ساله لب نزدم 

من اخرا بیشتر از یه پاکت در روز میکشیدم 

ریه م نابود شده بود 

من یهو گذاشتم کنار 

نمیدونم برای بقیه چه راهی بهتره ولی حیفی

سعی کن نکشی دیگه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ازاری دارم میرسونم به شما الان عزیزم؟راجب اینچیزا با هیچکس نمیتونم صحبت کنم راحت نیستممیام اینجاا ...

چون همش توهمات ذهنتو میای تاپیک میزنی تو درس و مشق نداری هرشب تا صبح بیدار میمونی

بجای این چرت و پرتا تمرکزتو بزار رو درست

که چند سال دیگه بزرگ شدی و به بلوغ فکری رسیدی به این روزا فکر کردی نگی چقدر اشتباه کردم!

متاهل🩷🍃                                                               

چه ازاری دارم میرسونم به شما الان عزیزم؟راجب اینچیزا با هیچکس نمیتونم صحبت کنم راحت نیستممیام اینجاا ...

این سایت اصلا برای شما طراحی نشده 

هزارنوع تاپیک مختلف از مسائل زناشویی و بارداری و غیره گذاشته میشه !!!!

متاهل🩷🍃                                                               

چون همش توهمات ذهنتو میای تاپیک میزنی تو درس و مشق نداری هرشب تا صبح بیدار میمونیبجای این چرت و پرتا ...

اونقدری بیکار نیستم بیام تاپیک الکی بزنم

توهم نیست شما فکر میکنی توهمه نیا تو تاپیکام

از پشت گوشیم بقیه رو قضاوت نکن مرسی

☀️
این سایت اصلا برای شما طراحی نشده هزارنوع تاپیک مختلف از مسائل زناشویی و بارداری و غیره گذاشته میشه ...

خب چیکار کنم که از. زناشوئی میزارن؟

وای باشه اقا شما درست میگی بفرما بیرون ممنون

☀️
اونقدری بیکار نیستم بیام تاپیک الکی بزنمتوهم نیست شما فکر میکنی توهمه نیا تو تاپیکاماز پشت گوشیم بقی ...

قضاوتت نکردم کلا از تمامی تاپیک مشخصه تو توهماته این دوران داری به سر میبری

من کاربریتو نگاه نمیکنم عنوانو میبینم میزنم روش میبینم تویی کاش اینجا گزینه بلاک داشت

متاهل🩷🍃                                                               

۱۴ سالته فقط:)) خیلی حیف خیلی . من‌نمیفهمم وقتی خانوادت در جریانن چطور میزارن ادامه بدی؟

یجورایی بابام باعث شد یکم

یه مدت خیلی زیادی بود نرفته بودم سمتش

بعد یه مدت بابام داد دستم 

از اونموقع اینجوری شد

بعدشم باز کنار گذاشتم یه ماه

بعد دوباره با دوستام میکشیدم

بعد الان اینجوری شد

☀️
قضاوتت نکردم کلا از تمامی تاپیک مشخصه تو توهماته این دوران داری به سر میبریمن کاربریتو نگاه نمیکنم ع ...

توهم چی

اره کاش واقعا گزینه بلاک داشت

از این به بعد کاربر قرمز البالویی دیدی از تاپیک سریع برو بیرون که اذیت نشی

☀️
یجورایی بابام باعث شد یکمیه مدت خیلی زیادی بود نرفته بودم سمتشبعد یه مدت بابام داد دستم از اونموقع ا ...

نکن . نابود میشی . زندگیتو داری نابود میکنی 

محور تاپیکات اصلا رو چیزایی که مناسب سنته نمی‌چرخه و وحشتناکه واقعا. اگه اطرافم آدمایی هم سن خودت که اینجوری شدن نبود باور نمیکردم

اصالت لر 🌬
کاش منم به این درک و فهم برسم و یهویی بزارم کنار

درک‌و فهم نمیخواد که جدی میگم فقط بازیه ذهنته از فردا دیگه نرو سمتش هرچقد نسخ شدی عصبی شدی هوس کردی هرچییی شد نکش همین بخدا خیلی سادس خیلی