2777
2789
آره میدونم گناهه ولی اینم نمیدونم بدونش نمیتونم از خدا خواستم یا منو بهش برسونه یا منو ببره پیش خودش

اگ دو طرفه باشه بهم میرسین نباشه هم نمیتونی مجبورش کنی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میدونم گناهه ولی اینم نمیدونم بدونش نمیتونم از خدا خواستم یا منو بهش برسونه یا منو ببره پیش خودش

از خود خدا بخواه بهت میده برو استغفار کن که فکر دعانویس رو کردی خدا هم میبینه تو فقط به خودش امید داری بهت میدتش

عزیزم اگه به کسی علاقمنده اینکارو انجام نده اوناهم مثل شما بهم دیگه همین حسی که الان داریدو دارن گناه دارن دلت میاد ؟شما که عاشقی باید درک کنی عشاقو باید دلت رعوف باشه من مطمعنم همچین کاری نمیکنی❤️

بهش فهموندم دوستش دارم 😭

دختر این نصیحت نیست اما من یک آقاییو دوست داشتم باکمالات و مردونه و خوب اما نمیومد جلو با اینکه دوسم داشت اینقدر با کاراش حرفاش نیومدنش اذیتم کرد از خدا خواهش میکردم یا بهش برسم یا بمیرم در این حد حالت جنون بهم دست داده بود بخاطرش 

کلی مریض شدم کلی وزن کم کردم با خانواده ام بد شدم وو 

اما زمان گذشت زمان با همین حال بد و گریه گذشت تقریبا دوسال همچنین گذشت و من روز به روز آرومتر شدم پذیرفتم دقیقاً همون موقع هم خودش اومد درخواست و اینا داد ولی این دفعه من بودم ک رد میکردم پس به زمان اجازه بده کارشو بکنه ممکنه تو این مدت اذیت شی اما زمان درستش میکنه

راستی با تجربه بهت میگم اگر بری سراغ همچنین چیزا شاید اوکی بشه اما مریض میشه. 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
از خود خدا بخواه بهت میده برو استغفار کن که فکر دعانویس رو کردی خدا هم میبینه تو فقط به خودش امید دا ...

متوسل شدم به ائمه دارن دعا میکنم خیلی شب و روزم شده توسل به ائمه دعام کن نرم سمت اینجور چیزا خدا خودش بهم بده 

از چه دعایی حاجت بگیذم؟