2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 77 پست
شوهرم گف فردا برم درستش میکنم میگیرم پولشو چرا ب اون احترام میزارن تو رو خورد میکنن

الان بهت میخندن میکنم چقد سوخته بی تفاوت باش و به هیجات حسابشون نکن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه نمیگی برادر شوهرت بیکاره، خوب گناه دارن ی کمکی کردن از ترس شما که ناراحت نشی اینجوری گفتن،بزرگش ...

آیفون واس زنش خردین کلی طلا خریدن س تا جشن گرفتن کادو هدیه تازه ما هیچ کمکی نداریم بیشتر ما نیازمندیم تا اونا

کمک کردن جای خود داره اما تبعیض چی ینی همه متوجه این قضیع شدن

یه نکته بهت میگم آویزه گوشت کن هیچوقت ازکسی انتظار وتوقعی نداشته باش.

واقعا اینجوری با ارامش زندگی میکنیم من فهمیدم زوری نمیشه محبت و گدایی کرد بخوان میدن خودشون ندن هم مهم نیست

خدا جونم شکرت

همین ک شوهرت هواتوداره کافیه برات جبرانش میکنه بیخیال شو مگه محتاج اون موندی اصلا حسابشون نکن میدونم سخته چون براخودمم پیش اومده

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خیلی کارا واس اون کردن ک هیچ کدومو واس من نکردن تازه خریده از مام قایم کرده ک ما نبینیم😔

عزیزم تومیگی سیراب خراب بوده درستش نکردن

ماتواوج نداری وبدبختی یه برادرشوهردارم ۷سالشه به خیلی حاضرجوابه منم همیشه به شوهرم میگفتم بچه خوبه ولی ادبش بهتره

بعدمادرشوهرم فکرمیکردبدم ازاون میاددراین حدمغزش کوچیکه همیشه میگف می‌خوام برا،برادرشوهرم یعنی پول پس انداز کنم همیشه اینومیگفتش بعدمامحتاج صدهزاربودیم

بیخیال اینقد سخت نگیر

من مادرشوهرم روز دختر برا اون عروسش کادو گرفت

منـ خودم توقع نداشتم ولی فکر میکردم برا دخترم ک تک نوه شون هست حداقل ی چیزی بگیرن

شب یلدام من باردارم

مادر شوهرم مرتب هوای اون یکی عروسشو داشت و هی براش غذا میکشید و از  کباب خـودش میداد ب جاریم

میگم این چیزا اصلا ارزشی نداره ولی تبعیض قائل شدن ادمو اذیت میکنه

منم چون حوصله بحث و اینا رو ندارم

فقط ب شوخی و خنده ب شوهرم میگم ک مثلا اره مامانت اینکارو کرد ولی دیگه حلوی اونا ب روی خودم نمیارم

ول کن بابا چه حوصله ای داری عزیزم 

به نظرم با این رفتارا فقد خودتو بی ارزش میکنی 

زندگیتو کن اخه الان دیگه شما باید درگیر چیزای مهمتری باشی 

نکه ی خرد کن 

حسادت نکن و از خدا بخواه که تو زندگیت برات جبران کنه 

شما از توقعی که داشتی ناراحتی نه حتی از دروغشون

بیخیال اینام سطح خودشونو نشان دادن الان فقد بشناسشون حرص خوردنت فایده ای نداره گلم و فقد چند سال دیگه اگه این چیزا برات مهم باشه ی ادم افسرده ازت میسازه 

حالام فدا سرت خودت انشالله میری برای خودت بهترشو میخوری 

دیگه خانواده شوهرم اسمش روشه دیگه اکه فرشته باشن ی ریز کخی تو وجودشون هست 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

الان بهت میخندن میکنم چقد سوخته بی تفاوت باش و به هیجات حسابشون نکن

اتفاقا سر همه کاراشون بی تفاوت بودم اما دیگ طاقت اینهمه دو رویی و سواستفادشونو ندارم پیش ما فقط میگن نداریم نداریم بعد یهو خبر میاد صد تومن پول دادن برادرشوهرم ک بره کار بزنه شوهر منم اسو پاس ول کردن شوهر من تازع بزرگتره

واقعا اینجوری با ارامش زندگی میکنیم من فهمیدم زوری نمیشه محبت و گدایی کرد بخوان میدن خودشون ندن هم م ...

پس چرا انتظار رفت وامد دارن یا ما بریم وقتمونو برای اونا هدر بدیم اخرم برن ب اونا برسن