2777
2789

اولای عروسی یه مشکلاتی داشتیم با همسرم.. منم دلم میخواست بچه دار شم برگشت شوهرم بهم گفت تو میخوای جا پاتو سفت کنی به خاطر همون بچه میاری؟ تا ۶ ماه نزاشت اقدام کنیم.. بعد وقتایی که دعوا اینا میکردیم میگفت من بهت خیلی وقته میگم برو خودت پررویی نمیری و اینا ولی بعصی وقتا بعد دعوا میومد سمتم بغلم اینا میکرد... الانم ۶ کاهه اقدامم بچه دار نمیشیم خودشم پشیمونه میگه بی تجربگی کردم نمیزاشتم اقدام کنیم.. احساس میکنم اون حرفاش اثرات بد رو مغز و اعصابم گذاشته و وسواس فکری گرفتم که همش باعث استرسم شده و نمیزاره باردار شم... 

پریشبم یه خورده بحثمون شد گفت آزادی پاشو برو خونه بابات... بعد دعوا بازم گفت بیا بغلم بغلم کرد

ممکنه این وسواس فکزی و استرسم اینا به خاطر این کارای شوهرم باشه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا اینطوری رفتار میکنه

به نظرم برید پیش مشاور  خوب تا همدیگرو بهتر درک کنید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم شما مطمئنی این وضعیت زندگی مشترک و این وضعیت رابطه‌ی بینتون مناسبه بچه‌دار شدنه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کامل خوندی؟

آره

هم بد اخلاقی میکنه هم محبت

ولی بهتره رفتارشونو درست کنن نه اینکه هرچی خواستن بگن و بعدش منت کشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چی بگم الانم ۶ ماهه میخپلیم و خدا نمیده شایدم خدا از حرفای شوهرم قهرش گرفته بود

انشالله بچه دار هم میشد گلم فقط فکرتو آزاد کن و استرس نداشته باش 

من ۷ سال جلوگیری داشتم و فقطططط ۱ بار جلوگیری نکردم و باردار شدم چون استرس نداشتم و اصلا بچه نمی‌خواستم🥴

عزیزم ببخشید که میگم رفتار همسرتون اصلا عادی نیست،به نظرم پیش مشاور حتما برید قبل از اینکه بچه دار بشید،چون این رفتار متفاوت به احتمال زیاد درست نمیشه و به مرور زمان امکان داره بدتر میشه

حقیقتا شما خیلی ساده اید ک همچنان برای بچه دار شدن از این آدم با این افکار پافشاری میکنید

امیدوارم مشکلاتتون حل بشه ولی خودش ی چیزی می‌دونه ک بهتون بچه نمیده همسرتون هر دم داره میگ نمیخوامت و... چ چیزی باعث میشی فک کنی بعد بچه اینو نگه چ چیزی تضمین می‌کنه ک همسرتون بعد بچه درست بشه؟