2777
2789
حرصم میگیره اون انقدر سریع فراموش کرد و من هنوز درگیرم

مردا همشون همینجوری هستن و زنها هم همینطور. هر دوتون نرمالید!!

ولی یه قانون دیگه هم هست که به محض اینکه بخوای فراموشش کنی برمیگرده. دلش میخواد تا آخر عمرت در حسرتش باشی و به همین خاطر هربار بخوای فراموش کنی سروکله‌ش پیدا خواهد شد. ولی تو حسرت خودت رو به دلش بذار و واقعا فراموش کن. هییییچ انتقامی از این بالاتر نیست!

اون دختر فرشته نجاتت بوده و تو خبر نداری. از این آدم نجاتت داده که عمرت هدر نره. برو بقیه زندگیتو بساز و یادت نره که همه مردا خیلی راحت فراموش میکنن. لااقل وقتت رو پای کسی بذار که برات زندگی بسازه و بهت آرامش بده و تورو به خواسته‌هات برسونه و بهت احترام بگذاره. دیگه پیج دختره رو چک نکن تا تو کف بمونن که تو چطور انقدر زود فراموش کردی!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا نمیفهمن که من دیدم پیج خودم نبودولی شکست منوبا ی دختر داغون که نه ظاهر داره نه خانواده نه حیا

می‌دونم نمی‌فهمن 

ولی باور کن انرژی پیگیر بودنتو حس میکنن.دیدی وقتی از ته قلب بیخیال طرف میشی سرگرم زندگیت میشی طرف سر و کله اش پیدا میشه ؟؟ این یه چیز ثابت شده اس ولی اگه تو صدسال هم طرفو فراموش نکنی همش گریه کنی به یادش باشی هیچوقت سمتت نمیاد اصلا اونا هم نفهمن همینکه تو تمام زندگیتو خلاصه کردی تو چک کردن اونا و حرس خوردن نه زندگی درست درمونی خواهی داشت نه ارزشی واست باقی میمونه نه اینکه میتونی آدم بهتری رو برای زندگیت انتخاب کنی

می‌دونم سخته منم تو شرایط توام همین حرفارو که به تو میزنم خودمم گاهی وسوسه میشم دلم تنگ میشه می‌خوام برم چک کنم پیجشون رو ولی باز جلوی خودمو میگیرم بدی که بهم کردنو جلوی چشام میارم و میگم اگه برم چک کنم از سگ کمترم خاک تو سر بی ارزشم کنن.

آدمی احساسات داری ربات که نیستی سریع فراموش کنی ولی کارای اشتباه نکن خودت فکر میکنی کار خاصی نمیکنی ولی همین چیزای کوچیک مثل چک کردن و حرس خوردن و .. همینا زندگیتو داغون می‌کنن

باور کن تاوان کارشون رو پس میدن 

مردا همشون همینجوری هستن و زنها هم همینطور. هر دوتون نرمالید!!ولی یه قانون دیگه هم هست که به محض این ...

قسم قرآن خوردم دیگه چک نکنم

تو خیلی آرومم کردی امیدوارم خدا همیشه دستتو بگیره

میدونی از اونا بی شرف تر دوست خودم بود که اینا رو مهمونیش دعوت کرد

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

می‌دونم نمی‌فهمن ولی باور کن انرژی پیگیر بودنتو حس میکنن.دیدی وقتی از ته قلب بیخیال طرف میشی سرگرم ز ...

چطور اونا سریع فراموش کردن رفتن با یکی دیگه؟

قسم قرآن خوردم دیگه چک نکنمتو خیلی آرومم کردی امیدوارم خدا همیشه دستتو بگیرهمیدونی از اونا بی شرف تر ...

هر وقت ذات کسی برات آشکار میشه، فقط خدا رو شکر کن بجای ناراحت شدن. چه اون دختره، چه اون پسره و چه این کسی که دعوتشون کرده. همشون بد ذاتن. خدا رو شکر کن که خودشونو نشون دادن و تا میتونی ازشون فاصله بگیر و فراموششون کن تا باونی آدم های خوب رو ببینی.

زمان میبره تا فراموش کنی ولی در ظاهر وانمود کن کلا فراموش کردی و برات مهم نیست تا بسوزن. بهت قول میدم هر سه تاشون در آینده نزدیک از هم جدا میشن ولی حتی همینم برات مهم نباشه. کلاس و پرستیژتو حفظ کن.

کی گفته فراموش کرده؟ رفتن با کس دیگه ای دلیل بر فراموشی نیست. اون الان خونش گرمه چندتا اسکل دورشو گرفتن فکر کرده قرارع همیشه همینجوری بمونه .به مرور زمان چنان یادت میوفته چنان جای خالیتو حس می‌کنه و میگه خاک تو سرم که اون دخترو از دست دادم . ببین تو خودت چرا الان انقدر درگیر پسره شدی؟چون اون خودشو بیخیال نشون میده😉پس توام همین کارو بکن حداقل تظاهر بکن که واست مهم نیستن توام استوری شاد بزار نرمال زندگی کن. 

فراموش نکردن. مشغول گندکاری هستن، سرشون فعلا گرمه. یه کم دیگه که براشون عادی شد همشون میفهمن چه غلطی کردن. اون موقع تو باید انقدر حالت خوب باشه که حسرتتو بخورن.

هر وقت ذات کسی برات آشکار میشه، فقط خدا رو شکر کن بجای ناراحت شدن. چه اون دختره، چه اون پسره و چه ای ...

حتی اگه جدا شن من دیگه نمیفهمم فقط سپردمشون به خدا و خدا

کی گفته فراموش کرده؟ رفتن با کس دیگه ای دلیل بر فراموشی نیست. اون الان خونش گرمه چندتا اسکل دورشو گر ...

من همه چیمو پاک کردم و رفتم دیگه هیچوقت نه اون میتونه منو پیدا کنه نه من اونو

هر چیم از اون داشتم پاک کردم

فراموش نکردن. مشغول گندکاری هستن، سرشون فعلا گرمه. یه کم دیگه که براشون عادی شد همشون میفهمن چه غلطی ...

من همشونو حذف کردم حتی دوستمو

من همه چیمو پاک کردم و رفتم دیگه هیچوقت نه اون میتونه منو پیدا کنه نه من اونوهر چیم از اون داشتم پاک ...

بهترین کار ممکن آفرین ایول در آینده هیچوقت از این تصمیمت پشیمون نمیشی . رها کن و بسپار به خدا 

منم همین کاری که تو کردیو کردم دقیقا.

بهترین کار ممکن آفرین ایول در آینده هیچوقت از این تصمیمت پشیمون نمیشی . رها کن و بسپار به خدا منم هم ...

چجوری دوباره به یکی اعتماد کنیم؟

چجوری دوباره به یکی اعتماد کنیم؟

فعلا که نمی‌تونیم به کسی اعتماد کنیم شرایطشو نداریم .بنظرم نیازی هم نیست به کسی اعتماد کنیم چه لزومی داره؟  به مرور زمان همه چیز درست میشه اونموقعه باید با عقل و منطق درست تصمیم بگیریم جوری با طرف سر کنیم که آمادگی همه چیزو داشته باشیم جوری قوی باشیم که کوچک ترین خطایی از طرف دیدیم به راحتی بتونیم بزاریمش کنار و از زندگیمون حذفش کنیم.

ولی ماهم عشق واقعی و سالم رو تجربه میکنیم خاطره های قشنگی می‌سازیم دوباره روحیه امون اوکی میشه نگران نباش