2777
2789

بچه ها من ۵ سال با یکی بودم و دوستم معرفیمون کرد من از اول گفتم اون تفاوت فرهنگی داره با من ولی این دوستم و اون آقا اصرار کردن بشناسیم همو

من کم کم وابسته شدم و این اقا قول و قرار و قسم میخورد همیشه باهامه هی میگفت دوستم داره و خیلی چیزای دیگه مثلا هر بار میرفتم دوستمو میفرستاد دوباره وسط و حتی تا دم خونمون میومدن

خلاصه بعد ۵ سال دیدم کاری نمیکنه و هی شل تر میشه و بهش حتی شک کردم جدا شدم و این بار هیچ اصراری نکرد

به فاصله کمتر از چند ماه رفت با یکی که فالوور اینستاش بود و حدس میزنم این اواخر رابطم باهاش بوده 

از همه کثافت تر دوست مشترکمون اونو  با دوست دخترش دعوت کرد مهمونیش و آبروی منو برد 

خدا جفتشونو لعنت کنه داره باز حالم بد میشه

دختره هم هی تو پیج بازش عکس خودشو و اونو میذاره 

امشب دیدم تو اتاق داره میبوستش و قلبم هزار تیکه شد

دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

عزیزم کاری ازت برنمیاد میدونم خیلییی حس بد و تجربه تلخیه اما بخاطر بی لیاقتی یکی دیگ انقد خودت اذیت نکن فقط تنها کمک و راه حلی ک برات دارم، چک نکن،چک نکن،چک نکننن

پاکشون کن از همجا

از دل برود هر انکه از دیده برفت

بیخبری بهترین راهه چون وقتی کنکاش میکنی پیگیری میکنی روح خودت و ازار میدی، چه کاربه خب نکن بلاک و دیلیت تمام اینجوری زودتر خودت جمع و جور میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت به هرچی دوسته

منم دقیقا همین بلا سرم اومده من ۳ سال باهاش بودم رفیقام نابودم کردن دختر باهاش آشنا کردن با همشون قطع ارتباط کردم اونو هم گذاشتم کنار اوایل یکم میرفتم چک میکردم پیج دختره رو اذیت میشدم داغون میشدم

ولی جلوی خودمو گرفتم پاک کردم هرچیزی که به اونا مربوط می‌شد رو و دیگه اصلا چک نمیکنم تنها راه خوب شدنت همینه فاصله بگیری و پیگیرشون نباشی

عزیزم کاری ازت برنمیاد میدونم خیلییی حس بد و تجربه تلخیه اما بخاطر بی لیاقتی یکی دیگ انقد خودت اذیت ...

مریضم انگار میرم چک میکنم

چیکار کنم چک نکنم؟

برا این ادم اشغال قلبت تیکه تیکه میشهبی خیال دختر5 سال عمرتو هدر داد چی شد اخرشمیخای چند سال دیگه با ...

آدم نیست آشغاله

ولی دوستمم آشغاله

خدایا میبینی چیکار کردن باهام

لعنت به هرچی دوستهمنم دقیقا همین بلا سرم اومده من ۳ سال باهاش بودم رفیقام نابودم کردن دختر باهاش آشن ...

من مریضم چک میکنم دختره خراب بی حیا عکس میذاره داره میبوستش انوقت پیجش بازه

نمیدونم اینا خانواده ندارن

چیکار کنم چک‌نکنم؟

حق داری ناراحت باشی… هرچی هم بگیم حرفای تکراریه که آرومت نمیکنه…

ولی فقط یه چیز بهت میگم چون گفتی تب کردی.

ببین تب که هیچی، حتی اگه بمیری هم واسه اون مهم نیست. دلیلشم تو نیستی، دلیلش خوی و خصلت خودشه.

اگر دور از جون سلامتیت به خطر بیوفته، اصلا اگه یه مشکل بزرگ تو سلامتیت داشتی، بزرگترین آرزوت همین سلامتی بود که داری واسه یه آدم بی ارزش به خطر میندازیش.

حالا حالاها غصه‌داری، ولی جوری غصه نخور که مریضت کنه. بذار کم‌کم فراموش کنی و بعد بتونی با استفاده از این تجربه با آدم بهتری آشنا بشی

مریضم انگار میرم چک میکنمچیکار کنم چک نکنم؟

شماه هاشون پاک کن کل پیامات با طرف و پاک کن عکساتون خاطره هاش کادوهایی ک خریده همرو بنداز بره، اینستاگرامتم حتی اگر لازمه به مدت یک ماه پاک کن فعلا، بعدشم ک ریختی پیج جدید بزن تو این مدتم ک پیج نداری برو باشگاه ثبت نام کن یه کلاس ثبت نام کن برو شبا هم سریال و فیلک ببین بگزره بره، ولی هرکار میکنی چک نکن چک نکنی راحت عادت میکنی بهتر میشی

وقت خودتم پر کن دوستای جدید پیدا کن با ادمای جدید معاشرت کن بیخیال گذشته کم کم بهتر میشی اون حالش خوبه چرا خودتو عذاب بدی توم باید عالی باشی باید خودتو بکشی بالا تو اجتماع و کنارت کسی قرار بگیره ک لایقته

حق داری ناراحت باشی… هرچی هم بگیم حرفای تکراریه که آرومت نمیکنه…ولی فقط یه چیز بهت میگم چون گفتی تب ...

حرصم میگیره اون انقدر سریع فراموش کرد و من هنوز درگیرم

من مریضم چک میکنم دختره خراب بی حیا عکس میذاره داره میبوستش انوقت پیجش بازهنمیدونم اینا خانواده ندار ...

مریض نیستی تو قلبت پاکه دست خودت نیست منم مثل توام

آره اگه حیا داشت همچین کارایی نمی‌کرد همون بهتر که با همدیگه ان در و پیکر واسه هم خوبن دوتا آدم داغونه خراب بزار انقدر استوری بزارن انقدر همو ببوسن تا بمیرن

بنظرت اینا حتی ارزش دارن یک ثانیه از وقتت رو هم هدر بدی چکشون کنی؟؟؟ بابا اینا خدا زدشون دختر قوی باش چک نکن پاک کن پیجشونو اصلا نگاه نکن جلوی خودتو بگیر اگه میخوای خوب بشی اگه میخوای زندگیت سالم بشه اینارو چک نکن

ولی اگه میخوای خودتو عذاب بدی خودتو حقیر کنی چکشون کن.نیازی به چک کردن نیست خدا خودش حقشونو می‌زاره کف دستشون خبر تاوان دادنشون میرسه به دستت.

منم خودمو با این جمله که ( بزار با تمام دخترای شهر باشه آخرش می‌فهمه کی رو از دست داده) آروم میکنم و مطمعنم همینطور میشه یه روز مثل سگ در به در دنبالت میگرده که نشونی ازت پیدا کنه.دختر انقدر دم دستی نباش نزار مسخرت کنن بگن این پیگیر ماس 

من مریضم چک میکنم دختره خراب بی حیا عکس میذاره داره میبوستش انوقت پیجش بازهنمیدونم اینا خانواده ندار ...

تو نرو ببین. هرچی بیشتر ببینی بیشتر زجر میکشی و از خوشبختی خودت دورتر میشی چون حواست بجای خودت پی اوناست. البته بهتر که دیدی، چون اگر بری دنبال زندگیت و به خودت برسی و پیشرفت کنی پسره باز برمیگرده، انگار هیچکس تو زندگیش نبوده و بهت دروغم میگه. خوبه که به چشم خودت دیدی. دختره میدونه تو چکش میکنی به همین خاطر پیجشو باز گذاشته و اون عکسا رو میذاره. میخواد که تو ببینی.

مریض نیستی تو قلبت پاکه دست خودت نیست منم مثل توامآره اگه حیا داشت همچین کارایی نمی‌کرد همون بهتر که ...

اونا نمیفهمن که من دیدم پیج خودم نبود

ولی شکست منو

با ی دختر داغون که نه ظاهر داره نه خانواده نه حیا

تو نرو ببین. هرچی بیشتر ببینی بیشتر زجر میکشی و از خوشبختی خودت دورتر میشی چون حواست بجای خودت پی او ...

قبلا هم ‌که با هم نبودن پیجش باز بود

کلا از این دخترای ولنگ و واره

تو چند ماه راهی رو رفت که من تو چند سال نرفتم